Bude slovenská obdoba HOAX.CZ a čo sa deje s HOAX.SK?

Osobne si myslím, že nie je to vyslovene nutné a snáď by mal človek s takýmito ambíciami skôr kontaktovať vlastníka HOAX.CZ a prispievať spoločne. Ide o spoločný záujem a nie o zbytočné trieštenie síl a zmätočné správanie sa jednotlivých (zbytočných) konkurentov.
Dnes som dostal e-mail od vlastníka HOAX.CZ, ktorého zaujal môj článok o HOAX.SK pričom spomenul, že skúmal súčasný stav. Doména HOAX.SK je už bez obsahu a zrejme zbytočne blokuje jej zaregistrovanie iným subjektom pretože jej súčasný majiteľ ju predĺžil. Bohvie s akým úmyslom.
Momentálne pre Slovákov existuje možnosť ísť po informácie o hoaxoch na slovenskú doménu www.hoaxy.sk a začína tak plniť svoju úlohu ako vstupu pre tých, čo si nedokážu odvyknúť od .sk TLD.
Veľmi by ma potešilo, pokiaľ by súčasný majiteľ hoax.sk začal spolupracovať s hoax.cz a prípadné dohady o špekulácii s doménou ponechal na vhodnejšiu príležitosť :-)
Samozrejme mám naďalej výhrady voči designu hoax.cz ako takému: úvodnú stránku nechajme už tak ale napr. by značne pomohli ľudsky čitateľné URL – najmä pri posielaní odkazov o jednotlivých hoaxoch by to pomohlo. Pomohlo by, pokiaľ by vnútorné stránky sajtu mali hlavný obsah vo viditeľnej časti stránky (teraz to okupuje veľká titulka a ikonky sponzorov).
Pozrite si reportáž STV o hoaxoch.

Môže sa Vám ešte páčiť...