Zabudnite na sériu 600 a počkajte na HP iPAQ 900

Môj pohľad na nepodarky zo série 600 poznáte a preto dávam do pozornosti sériu 900, ktorá sa akoby vracala k osvedčenej notorickej koncepcii, ktorú si obľúbili firmy pri nákupoch v HP. Najprv „menežerský“ a potom „geekovský“ služobný štandard (však vieme)
Séria 900 sa prefarbila do klavírovej tmavej krabice – všetko lesklé, hladké a iphonoidne zaoblené rohy s jasne zvýraznenou „obrubou“. Pridáva miesto zbytočnej virtuálnej klávesnice štvorcový displej, ktorý sa mobilovitejšiemu využitiu hodí asi viac ako pikolikový obdĺžnik série 600 a hlavne viacej tlačítiek, ktoré menežerovi pri písaní SMSsiek nebude robiť problém vysvetliť.
Teraz už len dúfame, že spúšť fotoaparátu je zaopatrená ochranou proti menežerskému noseniu (za týždeň nafotí dvesto čiernych štvorčekov formátu jpeg).
Séria 900 nezabudla ani na dve rozšafné plochy na DVE logá na prednej stene prístroja. To aby menežerovi vtislo do pamäti, že má mobil značky „dy“.
A ešte: fajn, že 600ky som už na stránkach HP.com už nenašiel – napriek tomu 600ky urputne obraňujú HáPehovisti v diskusiách živé.sk (mobilmania) :-)
Veď sa pozrite na 900 Series sami.

Môže sa Vám ešte páčiť...