Pripravuje sa Popcorn Hour C-200

C-200Zariadenia typu Networked Media Tank (NMT) predstavujú súčasné čelo multimediálnych zariadení, ktoré postupne vnikajú do hlavného prúdu výbavy našich obývačiek. V súčasnosti sú používané viac odbornejšie vybavenými používateľmi a tomu zodpovedá ich výbava. Aktuálny model Popcorn Hour A110 je proste nevýrazná krabička, ktorá nijako nezapadá medzi ostatnú audio/vizuálnu techniku. Obľúbili si ju ľudia, ktorí inak masívne využívajú svoje domáce počítače a kúpou NMT sa túto časť práce počítača snažia odčleniť na dedikované zariadenie.
Osobne každému záujemcovi o NMT pochválim Popcorn Hour A110 – dôvodom je prakticky najlepší výkon a zároveň za výbornú cenu.
Faktom zostáva, že denne uvažujem, či by si PCH nezaslúžil reprezentatívnejší vzhľad. Možno sa to už blíži. Pripravuje sa model C-200 a na pohľad by sa mohol odvážne zaradiť medzi dizajnom podarené kusy.


Na štylizovanom obrázku je pohľad spredu:
C-200
Ešte jeden prirodzenejší pohľad na čelnú stenu:
C-200
Celkový pohľad je už vynikajúci, vzhľad brúseného hliníka v tmavom prevedení rozhodne neurazí. Nájdeme tu malú obrazovku, kde sa budú pravdepodobne zobrazovať niektoré prevádzkové údaje a možno aj názvy skladieb (id3). Vľavo je zrejme sleep tlačítko a dva USB porty. Vpravo kruhový tlačítkový ovládač. Zvyšok čelnej steny tvorí pozícia pre mechaniku a zrejme bude tento PCH mať možnosť použiť internú optickú mechaniku.
Veľmi dôležitý pohľad na zadnú stenu s konektormi:
C-200
Zadná stena obsahuje v podstate tradičnú výbavu známu z modelu A110 a viditeľná zmena je zabudovanie sieťového zdroja dovnútra prístroja.
Podrobnejší zoznam parametrov prístroja nájdete na networkedmediatank.com a spomeniem len to, že v novom modeli sa testuje novší chip Sigma Designs SMP8643 a podpora pre Blueray mechaniky. Pribúda gigabajtové Ethernet rozhranie.
Popcorn Hour C-200 sa na trh dostane už cez prázdniny.

Môže sa Vám ešte páčiť...