Backlinky, katalógy, blogy, web, spätné odkazy, linky

[glosa] História motania sa okolo preväzovania stránok s inými stránkami je jadrom hypertextu na webe. Popri prirodzenom šnurovaní stránky k stránke sú tu nejaké snahy o formalizáciu. Napríklad také hlavné menu na websajte. Alebo také katalógy odkazov.

Blogeri si vymysleli, že ich webstránky budú blogmi a k tomu si pridali svoje blogrolly. Tie už dnes vlastne nikoho nezaujímajú. Vtedy však každý slušný blogger zverejnil zoznam svojich priateľov a oni zasa jeho. Už vtedy sa tomu občas povedalo, že mu dal „vďačný“ „spätný“ odkaz. Lebo ten prvý ho zaradením akoby povýšil a tak na oplátku (vraciam láskavosť naspäť) to urobil aj druhý.
Potom na to prišli všetci tí „katalogizéri“. Niet blbca, ktorý by neskúsil spustiť katalóg na internete. A tí prišli na to, že budú otravovať ľudí. Dajte si u nás odkaz a zverejnite túto ikonku.
Dnes už na toto všetko všetci kašlú. Načo špekulovať. Načo robiť seriózny katalóg. Urobme backlinkový katalóg :) Všetko je to tak triviálne jednoduché – technicky, že zo sna do skutočnosti stačí polhodina a potom celé dni mokrých snov ako PRÁVE JA PRERAZÍM, keď blogerom predhodím môj úžasný katalóg na backlinky.
Lebo inak by blogeri umreli túžbou, aby niekto za nich riešil správu spätných odkazov. Lebo blogeri ešte stále nedošli na to, že jediný, kto je žhavý na spätné odkazy som ja. Lebo obratom budem spamovať ako pominutý, kým školská internetová linka na brnenských kolejích bude stačiť. Lebo si budem myslieť, že toto je ten pravý biznis, kým všetci behajú ráno do roboty a makajó ako šróbe, tak ja si šúcham čierne medzi prstami na nohách. Cha.
A pribalím Vám k tomu ešte kopec smiešností, ktoré som okopíroval zkadesi, o Zarábaní cez internet.
Pre hlúpeho všetci hlúpi. Len keby hlúposť tak neotravovala a bola by povolená aspoň pármesačná sezóna na ich odstrel. Trebárs mimo obdobie párenia, čo je u nich po celý rok.
PS: spätný link nebude vy smradi :)

Môže sa Vám ešte páčiť...