Frozen second – hra pre fotografov s vydaním fotoknihy

Dostal som odkaz na projekt Frozen second, (link na Facebook) ktorý je hrou pre fotografov.
flickr
Prvý krok je nábor fanúšikov vyššie uvedenej stránky a potom v čas stanovený poriadateľom zoberiete svoj fotoaparát a odfotíte to, čo akurát vidíte. Ide teda o zachytenie toho istého okamihu súčasne v rozmedzí +/- desať minút. Fotografiu zverejníte na stránke a poriadateľ vyberie dvesto najlepších a z nich sa vytvorí kniha. Tá sa bude predávať a výťažok sa pošle školám vo forme nakúpených pomôcok. Plán je uskutočniť to do Vianoc.
Odmena pre zúčastnených: najlepšia fotografia kreditná karta s kreditom 50 eur. Ďalší päťdesiati dostanú uvedenú knihu zadarmo.

Hra je organizovaná a kniha bude vydaná združením CompanyArt (www.companyart.eu), ktoré je registrované v Bratislave, Slovenská republika. CompanyArt je charitatívna organizácia, ktorá rôznymi formami, napríklad ako je táto, získava peniaze a tie následne použije na podporu tých, ktorí to potrebujú.

Informáciu zverejňujem na požiadanie a preto, že sa mi to zdá byť dobrá príležitosť pre fotoamatérov. Text a informácie o akcií môžete slobodne šíriť, publikovať a použiť.

Môže sa Vám ešte páčiť...