Predaj iPadu je fenomenálne rekordný

Kým o iPhone sa už vie, že je extrémne úspešný a to už niekoľko rokov bez akéhokoľvek zaváhania, tak je tu otázka, ako je na tom iPad? Prvé mesiace bol nedostatkový, čakalo sa naň a len posledné týždne je už vidieť normálne na pultoch.

Podle analýzy agentury Bernstein Research se iPad stal elektronickým zařízením s nejsilnějším nástupem prodejů a nejrychlejším zavedením. Za prvních 80 dní prodeje se mu povedlo prodat tři milióny kusů a během dalšího čtvrtletí to bylo už 4,5 milionu.

Znamená to totiž, že z hľadiska návalovej predajnosti je iPad rekordman. V časoch, keď ostatní výrobcovia sa snažia aspoň nepadnúť nadol, je toto niečo neuveriteľné.
Ukazuje to na istý aspoň niektorým znamý fakt: môžete nejakú vec nenávidieť, že nevyhovuje dokonale vašim predstavám ale nesmiete svoj postoj vydávať za objektívne jediný správny a to v čase, keď milióny ľudí nebudú s Vami súhlasiť. Urážate totiž ich schopnosť posúdiť, čo je pre nich samotných užitočné. Ak to popierate, tak zrejme nemáte istotu ani o svojej predstave. Pre hlupáka každý hlúpy.

steve-jobs-ipad

Vráťme sa k iPadu: je celkom možné, že

Pokud udrží současné tempo prodejů, překoná iPad příští rok dokonce herní elektroniku a mobilní telefony pokud jde o celkový objem prodejů. Během příštího roku by totiž měl dosáhnout celkových prodejů v USA v hodnotě přes 9 miliard dolarů. Větší tak zůstanou již jen televize, chytré telefony a notebooky. Přitom všechna zmíněná zařízení jsou samostatné kategorie, zatímco iPad je jednotlivý produkt.

Áno, porovnávali KATEGÓRIE produktov proti… jednému produktu!!! A to je na tom to zaujímavé.
Celý článok je z tyinternety
Pre zaujímavosť: Kindle a iPad zo sme.sk

Môže sa Vám ešte páčiť...