Zlepši firma služby alebo sa ich potreba vytratí?

Našiel som na jednej sociálnej sieti:

Kvôli slovenskej pošte som opäť prišiel o Wired (a .týždeň). Idiotenbande.

a napadlo ma čosi. Roky sa sťažujeme, že nejaká firma má príliš veľký počet „strát“. Historky o zodpovednosti niektorých zamestnancov sú už legendárne. Vykrádané zásielky, nikdy nedoručene, nevypátrané, reklamované. V niektorých krajinách BAN na zásielky na Slovensko, lebo v nich odosielatelia pochopiteľne znášajú straty tak, aby zákazník neutrpel ale všetko má svoje hranice. Žlté lístky na všetko, čo je mimo rámec A6 korešponďáka ale naopak CPANIE objemných vecí, ktoré pošta dostala ako zákazku na ospamovanie.
Sklobeton
Lenže keď tak vidím napríklad WIRED ako magazín pre tablet. Normálne platený samozrejme. Pri tom pohľade proste nemykneme plecom a nevykašleme sa na to? Nechcú biznis s predplatným? OK. Je to tragické pre vydavateľstvá, ktoré majú cieľovky v tlači. Je to tragické pre čuchačov (jú ten papier vonia a ebook bŕr).
Zostáva už iba vyriešiť obchádzku pre zásielky z eshopov.
PS: niežeby som ja mal z posledného času nejaký problém. Napadlo ma to skôr ako náznak istej chuti a reálnych pohnútok prejsť na elektronické magazíny. Nie WEBOVÉ vydania. Skutočné magazíny.

Môže sa Vám ešte páčiť...