Neotravujúci robot a najnajnetbook od Asusu

Sebavedomie copypasterov z Asus je nebetyčné. Stačí mi pohľad na ich biely plastový falzifikát MacBook Air a viem, že majú byť na čo hrdí. Podľa mňa zobrali kompletnú dokumentáciu Airu a vyrobili plastové formy aby vyrobili netbook z nekvalitného ľahkého plastu. Nepáči sa mi babibas ani kuna. Nepáči sa mi ani hlúpy klon od Asus. Čínska kopírka, nebrať!


Musím povedať, že koncept robotických vysávačov ma fascinuje a už niekoľko rokov som sa ich neodvážil kúpiť. SAMSUNG oznámil, že vymyslel robota, ktorý sa vie aj sam „vysypať“. Napriek tomu mám svoje domáce upratovacie poznatky: zametanie a vysávanie je „trapošina“ a omnoho väčší problém je s umývaním podláh. Scooba má umývacieho robota a ten sa mi vlastne páči viacej ako užitočný pomocník. Povedzme, že mi nevadí ak umývací robot pozmýva aj to, čo sa malo najprv povysávať :-) Vysýpanie robota nie je to najotravnejšie. Tak alebo onak nakoniec musím čistiť tú nádobu, kam sa chodí čistiť. Rozhodne by som si však robota chcel niekedy vyskúšať.
Všimli ste si, že SAMSUNG má WiFi fotoaparát? Ja áno a hneď som ho chcel vidieť. Sklamal ma však v jedinom. Podľa všetkého je to WiFi použité len na publikovanie fotiek do sociálnych sietí. Moja predstava, že po príchode domov rovno v počítači vidím tie fotky, ba dokonca mi ich foťák „sám“ prekopíruje na sieťové úložisko… škoda.
Vyškrtnite si tieto služby Googlu.

Môže sa Vám ešte páčiť...