Honiči z Android fór sa poponáhľali

A máme tu ich obľúbené tabuľky parametrov.


* Procesor: podľa nich je ich procesor lepší, lebo uviedli taktovaciu frekvenciu.
* Siete: podľa nich je 4G lepšie aj keď je k ničomu.
* Display: podľa nich je SuperAMOLED Plus lepší. Potom bude MegaSuperAMOLED 100+ a ten bude ešte lepší?
* Veľkosť displaya: takže, keď bude 7″ tak bude EŠTE lepší? Nefetujte prosím. Ruské hodinky sú najrýchlejšie na svete.
* Fotoaparát: podľa nich, keďže má prednú kameru 2mpx, tak je lepší? Nepoužíva sa zadná?
* Video: podľa nich stačí dopísať za 1080p čarovné slovíčka High Profile?
* Rozmery: podľa nich stačí z troch rozmerov mať jeden menší a hneď sú lepší? Nevadí, že som tretí ale som najlepší?
* Baterka: LOL… podľa nich je vymeniteľnosť batérie podstatná vec? (mam tu jeden veterán iPhone z r. 2007, spýtajte sa ma koľkokrát potreboval novú batériu. Vlastne nie, kedy ste menili batériu vy?)
* Zdroje obsahu: podľa nich sú lepší, keď uvedú viac názvov vo svojej kolónke a proťajšku len jeden. Pri tom… Media Hub nie je totiž to isté ako… iTunes Music Store? Čo iBookStore, TV Shows, Movies… miešajú sa tupci s jablkami :)
* Použití telefonu jako ovladače HDTV: podľa nich je to sakra dôležitá vec do porovnávacej tabuľky? :-)
* Pamäť: takže podľa nich je viac mať 16GB internej a 32GB na mikroSD proti 64GB v iPhone. Pannamáriaorleánska, nech už neberú to LSD.
:-)
Tupci ako je tento tabuľkový neporozumeli jednej dôležitej veci. Porovnávacie tabuľky sú dobré pre honičov v klubikoch :-) kde si navzájom podržia vtáky spokojní s tým, že sú v tom správnom stĺpci. Najmä tabuľky, ktoré si vymyslia samotní honiči pre seba. Volá sa to mentálna masturbácia. :-)
Po vydaní akéhokoľvek „ich“ telefónu nikto nevydáva rozsiahle vycucané tabuľky a nehoní si nad nimi. Ale rozhodne nevyrába ani tabuľky, kde sa svojvoľne rozhoduje čo je lepšie a čo je horšie :-) viď. parameter Pamäť či parameter Veľkosť displaya. Čo Zdroje obsahu? To je čo za „určenie“ víťaza? .-)


A teraz vážnejšie: pritom stačilo napísať, že zjavne ich telefón pôsobí ľahšie a tenšie voči iPhone 4 (či S, to je fuk). To je asi najzákladnejší pocit. Lenže nedá sa vopchať do tabuľky. Nechápem prečo majú pocit, akoby s nimi iPhony súťažili v parametroch.

Môže sa Vám ešte páčiť...