Rozšírte mi obzor v mobilných a webových technológiách

Moja čítačka zažila niekoľko vĺn vymazávania a nahrádzania zdrojmi. Momentálne v nej mám zdroje, ktoré ma osobne zaujímajú. Čo však s tým, že sa stala úzko zameranou? Pomôžte mi a dajte mi tipy na weby (s RSS), ktoré sú solídne, české či slovenské, venujú sa podstatným veciam so zameraním na podstatné veci bez snahy publikovať denne 30 článkov.

Tématicky zamerané na mobilné technológie, web od podstatných otázok internetu až po dianie dôležité pre technológie webu. Zaujímajú ma teda multimédiá, elektronické knihy, čierna technika hlavne smartphony, tablety, televízory, multimediálne prehrávače. Všeobecný záujem mám o dizajn hlavne priemyselny ale nepohrdnem ani interiérovým. Z webových technológií HTML, CSS, javascript, ajax, PHP, CMS, blogovanie. Formou môže byť články, videocasty, podcasty.

Predpokladajte, že v oblasti Apple mám dostatočné zdroje. To, čo potrebujem okolo webu už ovládam ale predsa len niečo zaujímavé by som chcel vedieť. Väčšinu zdrojov čítam iba nadpisy a len tie nadpriemerné kompletne.

Pokiaľ si však myslíte, že v CZ/SK je niečo nadpriemerné až extrémne kvalitné, príkladom je blog Mira Šifru (nazdar!!!), tak mi to sem posuňte.

Veľmi pekne ďakujem :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...