Postoj Spravodaja k Windows Phone: Ukážte mi tú Nokiu!

Pekne spomínam na akciu PR Nokie spred pár rokov, keď mi dali na pár dní dnes už mŕtvolu N97. Musím ich potešiť, jeden známy ten telefón ešte má a používa. Ale stane sa. Minulý rok sa Nokia rozhodla pre Microsoft a mnohí prorokovali, že je to predzvesť zúfalého letu nadol. Ktohovie. Microsoft uviedol Windows Phone a Nokia sa stala referenčným strojom.

Pred pár dňami „ktosi“ rozdal bloggerom novú Nokiu. Aby o nej písali. Na Slovensku sa nič také nedeje, čo vám preložím: NIKTO ma nekontaktoval, či si nechcem zobrať novú peknú Nokiu. A ja by som ju bral. Je to totiž kus, ktorý sa pýta na bloggerskú úroveň, nehovoriac o Spravodaji. :-)

PR agentúry Nokie, eshopy, zastúpenie Nokia: kde ste? som tu! Poďme na to, nepáčil sa Vám môj týždeň s Nokiou? Namáhal som sa vtedy zbytočne? Plánujete promovať Nokia Lumia 800 a máte v sklade pár kusov? Zopakujte sympatickú akciu alebo dokonca urobte gesto českých kolegov… a nezabudnite na mňa :-)

Niektorí šťastní majitelia Lumie 800 už aj stihli twitovať a písať. Takže viem o čosi málo viac a vlastne ma Windows Phone zaujal a vlastne viac ako Androidové telefóny (tie ma vlastne nudia a nezaujímajú, výnimka sú Android tablety).

Martin Malý najprv napísal všeobecne o Windows Phone, potom druhý článok k Nokií. David Grudlu o to viac twitoval (a opäť som sa smial), nakoniec napísal prvý diel s opisom volania Lenke.

Linky si nájdite, nebudem si škodiť podsúvaním cudzích informácií a dojmov z tejto Nokie.

PS: áno, toto je nepriama a otvorená výzva :-)


Buď bude na Spravodaji alebo nebude!

Môže sa Vám ešte páčiť...