Firma a tajný denník Call Girl

Dnes niečo o dvoch seriáloch, o ktorých sme sa tu ešte nebavili.

The Firm je seriál založený na filme Firma (CSFD). Po desiatich rokoch v systéme ochrany svedkov je Mitch McDeere právnikom s vlastnou kanceláriou. Toľko kecy. Seriál vyzerá byť na úrovni, niečo ako som spomínal pri seriáli Homeland.

Samozrejme herecké obsadenie úplne iné avšak nájdeme tu Triciu Helfer, ktorá hviezdila v Battlestar Galactica a určite sa vám bude páčiť aj Molly Parker.

Tajný denník call girl je britský seriál neviem zaradiť medzi „moje“. Isteže, je v ňom Billie Piper, hlavná postava seriálu Doctor Who. Stačí mi to? Naozaj neviem. Námetom je skutočný blog call girl a nedokážem si predstaviť, čím by ma mal zaujať seriál, ktorý je točený s ratingom pre malé deti.

Ešte by som mohol spomenúť ako tipy:

Hustle – niekoľko sezón trvajúci výborný britský seriál o podvodníkoch.

Torchwood – spin off pána času (Doctor Who), nie síce tak vtipný a fascinujúci, no dajme tomu oddychovka.

Once Upon A Time – je pre mňa ďalšia otázka, fakt je to pre mňa?

Sherlock – adaptácia klasiky do súčasnosti. Najskôr som mal pocit, že to bude vzdialenejšia inšpirácia, no uchopili to vcelku elegantne a po druhej sezóne je tu klasický hollywoodsky otáznik, kedy bude ďalšia :-)

Netrpezlivo čakám na nové diely Top Gear, Terra Nova, Homeland, Game of Thrones (bude vôbec?) ale asi aj Human Target. Sci-fi na úrovni BSG sa už asi nedočkám…

Môže sa Vám ešte páčiť...