Desať predností IPTV?

Fakt sú to prednosti? IPTV je kúzlo, ktoré je len dobrom.

Počet programov. Koho to kedy zaujímalo mať tristo programov, ktoré nepozerá a nakoniec sa aj tak v robote rozpráva o Farme či o Mojsejovcoch? Či mať na výber a vyskladať si svojich „pár“ obľúbených? Ako to obvykle dopadne? Tak, že to, čo naozaj chcete je súčasťou väčších drahších balíčkov a naviac si kvôli trom zaujímavým kanálom musíte obvykle kúpiť tri balíčky. Potom sa násilne snažíte niečo z nich pozerať, no nakoniec kotvíte na bezobsažných hlúpostiach bežných kanálov.

HD a upscaling. Snáď jediná väžnejšia výhoda, ktorá je však dôsledkom ďalšej zlej krabice pod televízorom. V skutočnosti totiž už vaša TV vie HD a tú krabičku by ani nepotrebovala. Tak prečo musíme mať setoboxy? Len kvoli HD?

Videopožičovňa. Hehehehehehe. Neviem komentovať, strašne sa smejem.

Archív. Jasne. Platený a naviac s tak roztodivnými podmienkami, že sa toho bojíte, aby ste neprešustrovali gate alebo tak drahý, že si to rozmyslíte. A nakoniec zistíte, že nearchivujú aj tak všetko. No a aj keby ste sa tým prebojovali, tak čo to vôbec chcete pozerať z archívov bežných komerčných staníc? Vymenujte konkrétne relácie.

Prístup na internet z televízora. Whoa? Hu? Diaľkáčom? Nefetujte.

Zastaviť a pretočiť. Nerobím to ani na videu, nerobil som to ani pri pozeraní DVD. Jediná funkcia, čo používam je PAUZA. Ale pretočiť? Nie.

Obsah na vyžiadanie. Nakoniec si aj tak takýto fanúšik radšej strčí pod televízor XMBC či inú podobnú krabičku bez hrôzunaháňajúceho upraveného setoboxu.

Mozaika programov. Na prvú hodinku používania zaujímavé. Ale neskôr, aspoň ja to doslova nechcem otvárať, lebo je to nemotorné, pomalé, strašné a neplní to ani najmenšiu predstavu o tom, ako získať komplexný prehľad o vysielaní.

Funkcie od výmyslu sveta. Hovadina. Od výmyslu OPERÁTORA IPTV. Verte mi, že to je diametrálne odlišné od toho, čo by som chcel a používal.

Môže sa Vám ešte páčiť...