Správne odpovede súťaže o knižku Gorila

Iba tretina zúčastnených odpovedala na všetky otázky správne. Z tej tretiny pomocou RANDOM.ORG vylosujem výhercu knižky Gorila.

Autora knižky Gorila vedeli úplne všetci, takže meno Tom Nicholson je s tým silne spojené.

Elektronickú verziu knižky vydáva iAdverti, čo nemohli nepostrehnúť čitatelia spravodaja. Medzi odpovede som pridal DIXIT, čo je naozaj vydavateľ knižky. Dvaja ľudia sa nechali nachytať na svojej nepozornosti pri slove ELEKTRONICKÁ.

Tretia otázka vyžadovala buď prehľad o iAdverti alebo krátku návštevu ich webu, kde by našli tak Malú princeznú (Little princess) ako aj Tri malé prasiatka (Three little pigs). Malý princ je správna odpoveď lebo ho iAdverti nevydalo. Až 4/9 odpovedí bolo teda nesprávne.

Krížom krážom Afrika je staršia vec iAdverti, kde už dôvtipnejší prišli na to, že sa pýtam stále na iAdverti. Spojiť s menom Martin Nikodým pomocou ich webstránky by to už nebolo až také ťažké. Aj tu sa najviac ľudí zmýlilo. Jeden človek tipoval Justin Bieber.

Jeden človek tipoval druhé výročie spravodaja, ostatní správne. Nebolo veľa šancí nezistiť to číslo 10.

Deväť ľudí sa rozhodlo pre posolstvá, ktoré nasledujú:

K tomu nie je co dodat, snad sa aspon nieco vysetri (som optimista).

hm, čo odkázať – chcem veriť tomu, že sa podarí vyšetriť a vyvodiť konzekvencie voči hlavným aktérom z Gorily, aj keď pravda je taká, že dovtedy kým bude národ ohýňať chrbát, dovtedy mu budú vládnuť „krivé chrbtice“. Iba odvážne činy podobné tomu čo ste urobili Vy pán Nicholson, nás môžu dostať z tohto marazmu. Ďakujem Vám za to, že nám ukazujete cestu

Rád si prečítam.

Že, oné, tie božie mlyny melú. Aj Mela, aj Gorily. Možno.

:(

bez komentara :)

som znechutený a nahnevaný

dufam, ze vdaka nej nastane vseobecne uvedomenie a prestanu ludia slepo nasledovat kazde slovo ktore politikom odpadne od pery.

revolucia!

Nemám chuť hrať sa na hodnoverné losovanie, urobil som si zoznam tých, ktorí hlasovali správne. Zoradil som ich v notepade a zadal som generovanie čísla na RANDOM.ORG, práve mi vyšlo číslo 6. Mailovú adresu výhercu mám a idem mu napísať mail. Počkajte prosím.

Výhercov mail začínal na p a končil na 9. Práve som mu odoslal REDEEM knižky. Ja a určite aj iAdverti sa teší, že získali ďalšieho čitateľa.

S darčekmi k výročiu spravodaj.madaj.net ešte nekončím a znovu sa ozvem ďalším článkom, sledujte preto spravodaj pretože na odpovede vám nedám týždne a musíte rýchlo reagovať. Teším sa.

Môže sa Vám ešte páčiť...