Dajte nový seriál

Pokúsim sa neopakovať notoricky známe seriály a ak som aj dlhšie zanedbával nejaký, ktorý dlho poznáte, zhovievajte.

[display_podcast]

Prvý hneď najnovší.

Revolution: Seriál pomerne blízky veciam ako Flash Forward, prípadne ešte Terra Nova. Tento týždeň prvý diel a v skratke: postkatastrofická spoločnosť po 15 rokoch od „zlomu“. Seriál nabral známejšie herecké tváre, aby ich vlastne v prvom dieli „umrel“.

Mad Men: vynechával som ho prakticky všetkých 5 sezón, takže ak neviete čo a niečo hľadáte, toto je dobrý tip. Reklamná agentúra zasadená od 50tych cez 60te roky. Veľmi dobré kulisy, najmä na začiatku príjemné samozrejmosti bez pokryteckého ignorovania alebo zámerného falšovania reálií (rýchlo pochopíte). Ani piata séria sa nepohybuje v bahne.

The Newsroom: častokrát seriál s podivnými scénami (najmä tými týkajúcimi sa vzájomnými vzťahmi postáv – tam skoro až škriabem steny, kto to vymýšľal), zvyšok je ale uveriteľná atmosféra spravodajskej relácie, v ktorej uvidíte ďalej za tých, ktorých vidíte na obrazovke.

Anger Management: trucpodnik Charlieho Sheena, zatiaľ sa mu podľa mňa darí aspoň tak ako Two and a hald men bez neho. Zachovaná predstava o Charliem, takže pohoda, aj tak chýbajú dobré sitcomy.

Continuum: scifi je málo, takže automatika… z budúcnosti sa do prítomnosti dostane skupina teroristov a jedna policajtka.

Men at Work: sitcomová výplňovka, scenáre sa daria a nevynechajte aspoň prvé diely lebo to naozaj neviem vyhodnotiť či je objektívne dobrý.

A to je vlastne všetko novšie, čo by som ešte ako tak vedel vyloviť z hlavy.

Môže sa Vám ešte páčiť...