Fantázia: Bratislava bude mať nové obchodné centrum

„Bratislava bude mať nové obchodné centrum“ nepotrva dlho a tie dalsie uz budu stavat v druhej vrstve nad nimi. Povedal cynik vo mne.

Si predstavujem tu cestu do prace. Rano vstanem a vyjdem zo spalnoveho oddelenia miniIKEA, prejdem D&M drogeriemarkt a zoberiem si toalettepack so zlavou 40 %.

Po ranajkach v MacDonalds vyjdem na osemnaste podlazie a prejdem kovovym mostikom do protajsieho obchodneho centra, kde stredom prechadza posledna linka MHD ako atrakcia agilneho centra budujuceho svoj biznis na znacke Bratislava pod heslom „Je niekde pod nami“.

Pretoze je to smerom do mojej prace, vyuzijem tuto propagacnu jazdu a cez obrovske podlazie potravin Tescofour sa okolo pol desiatej dostavujem do biznis podlazia nad historickymi zvyskami nakupneho centra Polus, ktore obrastlo v dvadsiatych rokoch akysi davnoveky kopec s navrsenymi velkymi kvadrami.

Pred vchodom do firmy stoja desiati rozdavaci letakov obchodov, takze ich musim vsetkych obist pretoze pri odchode ma bude kontrolovat obchodna policia a ak ich nepreukazem, nasadia mi papuce a odvezu ma do Sniny, aby si ma pravoplatna majitelka dohladala a vykupila naspat.

Námet: sme.sk
Scenár a réžia: magistrát BA

Môže sa Vám ešte páčiť...