Aký bude koniec sveta 21. 12. 2012

Ezoterika, poslovia svetla, typické farby webiek, vyblikané obrázky. Už len dym kadidiel a mumlanie pubertálnych vediem. Tak nejako vyzerajú weby Konec světa 21.12.2012 zasvätené radám ako sa zariadiť.

V komentároch sa sťažujú na pragmatických rodičov, ktorí odmietajú uveriť a nakúpiť stan, tridsať kíl ryže, zápalky a koks.

ALe nebylo mi ani 15 a rodiče na anděly a na duchovní svět vůbec nevěří

Alebo naopak si pochvaľujú, že rodičia prenajali chatu na lyžovačku, takže splnia predstavu o opustení miest počas tohto magického dátumu.

Maminka mi dneska oznámila, že má od 20. dovolenou, takže jsem si oddechla, že jí nebudu muset nic zbytečně vysvětlovat jsem jediný ne-pragmatik z rodiny, a s tímto by mě tak akorát poslala někam. :D

Je to ťažké s tými dospelákmi, že? Nechápu, že treba byť na plný úväzok hysterický, zmätený a hlavne nevyhnutne veriť najkatastrofickejším scenárom, len tak… pre istotu!

Podľa posledných korektúr dôjde k akémusi zmiznutiu energií. Iste by bolo príjemné vedieť, či to bude kompletný energetický blackout alebo len nejaké vybrané formy. Aké a podľa akého kľúča?

Takže ak budete na nejakom webe žiadať vysvetlenie, prečo to nevyšlo, buďte zhovievaví, tie deti totiž už dávno stratili záujem niečo také riešiť a už majú znova niečo iné.

Samozrejme majitelia webov tohto typu budu naďalej fungovať presne podľa taktiky mlčania o svojich chybných úsudkoch. Koniec koncov svety svetov, toto nie je oblast, kde má byť všetko jasné.

Rozhodne ani nemá zmysel rozoberať fyzikálne záležitosti, ak by im rozumeli, nepotrebovali by sa zaoberať mystikou.

Môže sa Vám ešte páčiť...