Falošné nabíjačky vymenia v Apple zadarmo za pravé

Chronologia: jasne, ze mame radi cinskych vyrobcov kablikov, nabijaciek. Dostat taky kablik za desatinu ceny toho od Apple, no neber to. Kable su okej, na ten sa da snad iba obesit. Omnoho viac diskutabilne su prvky ako nabijacky. Musite byt ochotny pri podozreni kupit radsej inu ako ta, ktora sa sprava nejako divne. Ved tiez stoji desatinu casto menej z ceny tej od Apple. Lenze mnoho ludi proste kupi nabjacku, ak pasuje k telefonu, tak je to „original k iPhone“ a hotovo. To sa stalo nejakej Cinanke, ktora pri nabijani takym nepodarkom zomrela. No a teraz si predstavte, ze Apple vyda nejake varovanie „bububu nenabijajte neoriginalmi“. Mozno par z vas bude piskat ako maju drahe nabijacky a ze musia pouzivat falosne. Na tych kaslat. Lenze to ide nakoniec dalej.

adapter

Zrejme po navsteve v Cine bol Apple dotlaceny, resp. zvazil vyhody, k tomu, aby spustil akciu vymeny sfalsovanych nabijaciek za tie jeho.

V konecnom dosledku je to teda toto: zbastlite nejaku nemotornu nabijacku, predavajte ich a klientom povedzte, ze ak nefunguje, nech bezi do Apple a vymenia im to. No nie je uzasne sibnuty tento svet? ;-)

„Poslední zprávy naznačovaly, že některé padělky a neoriginální nabíječky nemusely být správně navrženy, což mohlo pramenit v bezpečnostní rizika. Sice ne všechny nabíječky od výrobců třetích stran mají problémy, ale přesto představujeme USB Power Adapter Takeback Program, který umožní zákazníkům získat patřičně navržené nabíječky.

Bezpečnost zákazníků je v Applu nejvyšší prioritou. Proto všechny naše produkty – včetně USB nabíječek pro iPhone, iPad a iPod – procházejí testováním na bezpečnost a spolehlivost a jsou navrženy tak, aby splňovaly bezpečnostní standardy po celém světě.“

reakcia na jablickar:
Apple představil program na výměnu USB nabíječek za originální kusy

Môže sa Vám ešte páčiť...