Keynote Apple: 10. 9. 2013, iPhone 5C, iPhone 5S, iOS7 64-bit

Rýchly prehľad:

iPhone 5C: áno, neobvykle veľa žiarivých farieb, plastový, zrejme kompletne vnutro z iphone 5. Zrejme hlavný predajný artikel a zrejme aj náhrada za iPod Touch.

iPhone 5S: pribudla zlatá farba, dizajn identicky ako iPhone 5. Nový procesor A7, chip M7 na snímanie rôznej telemetrie a hlavne prvý 64bit smartphone, iOS 7 samozrejme bude preň tiež 64bit.

Homebutton ma snímač odtlačkov. Vymakanejšia kamera a blesk foťáku. Slowmotion v 120fps.

Predobjednávky v US od 13.9. Predaj v US od 20.9. ale dalšie krajiny možno až v decembri. Neviem nič bližšie o našich krajinách.

iWork a iLife pre iOS bude ZADARMO. Avšak na novokúpených zariadeniach.

iPhoto, iMovie, Keynote, Pages, and Numbers are free on the App Store for qualifying iOS 7 compatible devices activated after September 1, 2013. See www.apple.com/ios/whats-new for iOS 7 compatible devices. Downloading apps requires an Apple ID.

smart_hero

Žiadne ďalšie vážne novinky predstavené neboli.

hero_mba_11

Nie, ani iPad. Nie ani Mac. Nie nič ďalšie. Áno ste sklamaní. A ja na vaše pocity kašlem. Nie preto, že som hovado ale je mi to jedno. Nie, neviem nič viac a nesnažím sa zisťovať viac. Nechcem nič vedieť skôr a lepšie len aby som to mohol vám povedať lebo vám sa nechce.

Viete, čo ja chcem? Keď príde, tak nový iPad. Keď ma začne hnevať môj iPhone 4, tak kúpim ten, ktorý nájdem v predaji. Neskúmam trh ako sfetovaných blb, kde ktorá zelená krabička je ešte lepšia ako ten najskvelejší handrakoid čo existuje a ja jediný ho mám.

Môže sa Vám ešte páčiť...