Google Inbox – lebo musím

Inbox only works in Google Chrome. OK, pozvánkový marketing. iOS appka nie je pre iPad. OK, začína to. Len mi pri pozeraní vŕta v hlave, kde som prehliadol tú fintu. Nie, ten pálčivý problém, ktorý inžinieri ľudstva riešia problém strojov. Alebo naopak.

HT_google_inbox_mar_2_141022_4x3_992

Tak mi to potom príde, že nasilu buďme inovatívni v tom, čo najviac byť mimo.

Ponajprv mi prišlo, že sa snažia o niečo ako IFTTT. Tétété. Tété, tetetetetete. Zmixovať z mailami, však je to skoro to isté. Vzdychnúť nad tým, že ešte stále chceme od mailov ich čítanie a akési ich jednoduché organizovanie a skladovanie.

No a miesto toho aby čojaviem ulahodili tvorcom obsahu a zlepšili svoje existujúce appky o schopnosti parsovať povedzme HTML mail podľa predpisov na mobilné a desktop zariadenia (nie veru, gMail appky to nevedia). Tak vymysleli nový Orkut.

Vymysleli inbox, vec. Niečo, čo vám od prvých sekúnd príde na pohľad zložité, chaotické a stále sa nedostavuje taký pocit: jááj, to je dobré, toto som potreboval, len som nevedel ako na to.

Iste, vyštartuj po mne, čo ja môžem vedieť, čo ľudia chcú a i keby len traja takí boli, čo takúto vec presne potrebujú, tak som blbec, čo trepe blbosti a netuší koľká bije. Vyštartuj, veď mi určite povieš niečo, čo ma ešte nenapadlo. Dokážeš tym len to, že ma napadneš za popretie rôznorodosti názorov tým, že poprieš rôznorodosť názorov. Ale môže sa stať, že sa zhodneme.

Môže sa Vám ešte páčiť...