Prehľad seriálov ku koncu roka 2023

Monarch: Legacy of Monster

Zatiaľ prvý diel, nejasne tuším, že je to koktail s Godzilou a Jurským parkom a možno ešte nejaký veľký hmyz. Netuším, či to ďalej pozerať ale ešte nejaký ten diel dám. Ak máte za sebou viac, kľudne ma povzbuďte.

For All Mankind

Aj vo štvrtej sezóne si drží latku, je to rozhodne pre mňa seriál desaťročia.

Ahsoka

Na začiatku si vravím, no dobre Star Wars, to budem pozerať. Aj som šiel. Zostali mi ešte dva diely a stále som si ich nepustil. Toto znie divne. To sú tie scenáre, nápady naozaj tak úbohé?

Gen V

Keď urobíš spinoff geniálne spraveného seriálu a on sa po jednom či dvoch dieloch začne v mojich očiach rozpadať až nemám zasa chuť pozerať ďalšie časti? Kde sú ľudia s nápadmi na zápletky?

Andor

Ďalšia vec zo sveta Star Wars. Je dobre technicky spravená, no zatiaľ sa neobjavil magnet, čo by ma nútil na ďalší diel. Pozrel som si asi tak dve časti. Ako ste na tom vy?

Foundation

Druhá séria bola parádna, dokonca som si to začal aj spájať s vecami z knižiek (ja osobne nepovažujem za nutné kopírovať knižky v TV, filmoch, seriáloch).

Upload

Prvá sezóna bola parádna, bavila ma. Druhú som zrejme prebehol a asi aj šla trošku dole. No a teraz sa mi tretia, po prvom dieli zdala, že to akoby pridali do hrnca ešte trošku vody, že to povaríme dlhšie. No neviem. Nápad dobrý, či sa im to už nerozplýva. Mám to zrušiť a nepozerať?

Secret Invasion

Veľmi som si sľuboval, že je tam Samuel L. Jackson a preto to bude dobré. Je to o mimozemskej rase, ktorá žije medzi nami v našej podobe. Dokonca je tam aj Emilia Clarke. No a po dvoch dieloch neviem sa odhodlať na ďalšie časti. Čo sa to deje?

Star Trek Strange New Worlds

Zubami nechtami sa toto drží v sledovateľnejšej rovine. Našťastie druhá séria bola dopozerateľná.

SPY/MASTER

Rumunský seriál, inšpirovaný skutočným dianím. Má šesť častí, je dobre spravený, dobre sa pozerá. Toto odporúčam nevynechať.

Moonlightning

Prvotina s Bruce Willisom, ja to budem pozerať znova, asi aj preto, že voľakedy ak to kdesi dávali v TV, tak som to rozhodne nepozeral diel za dielom. Súčasne mám pocit, že táto vec si zaslúži pozrieť si to.

Alf

Začal som pozerať Alfa (samozrejme znovu), konkrétne teraz už systematickejšie.

Môže sa Vám ešte páčiť...