F1: Dnes Malajzia! Obzretie sa za Austráliou a čo sa píše

V Austrálii zvíťazil pre mňa prekvapivo D.Coulthard. Vážne som očakával bezproblémové víťazstvo Ferrari, ale M.Schumacher nakoniec


ani nestál na bedni. Môže to ale znamenať len toľko, že Ferrati ešte nevstúpilo so všetkými tromfami do sezóny a nie, ako prezentovali niektorí odborníci, dôsledok zmeny pravidiel. Ani dnes ešte nebudeme môcť vyhlásiť, akú účinnosť majú pravidlá a akú obyčajná jazdecká smola, či pokles výkonnosti tých neohrozených. V každom prípade, Austrália bola pozerateľná a dnes sa o to lepšie bude pozerať. Malý kúsok zo mňa sa pýta, zapôsobí Ferrari alebo nie?
iDnes o závode v Malajzií:
23.03. 11:09 – Raikkönen triumfoval a vede šampionát

K u a l a L u m p u r – Formule 1 má nového, ale zcela zaslouženého suveréna. Tým McLaren si po triumfu v Austrálii připsal další vítězství. Jen piloti se vystřídali. Grand prix Malajsie nevyhrál Coulthard, ale Kimi Raikkönen. Mladý Fin vystoupil na nejvyšší stupínek závodu formule 1 poprvé v životě. Loni neporazitelné Ferrari opět neuspělo. Rubens Barrichello se sice bezchybnou jízdou zařadil na druhou pozici, ale Michael Schumacher byl až šestý. O lepší umístění se připravil vlastní zbrklostí a bezohlednou jízdou. Třetí dokončil Fernando Alonso s renaultem.

Formule1.auto.cz o závode v Malajzií:

23.03. 9:42 – Malajsie viděla premiérové Raikkonenovo vítězství

Kimi Raikkonen se v Malajsii dočkal premiérového vítězství ve formuli 1, na stupních vítězů ho doplnili Rubens Barrichello a poprvé také Fernando Alonso. Závod poznamenala kolize v úvodní šikaně, viníkem byl označen Michael Schumacher.
hlavní drama se ale odehrálo v první šikaně, kde Michael Schumacher zezadu lehce ťuknul do Trulliho a v následné mele došlo ke kontaktu několika vozů.

Časový posun samozrejme zamiešal karty, väčšina ľudí bude VC pozerať zo záznamu a možno prídu o prvok prekvapenia, pokiaľ zachytia informácie o priebehu tejto VC.
12:16 – [formule1.auto.cz] Schumacher sa ospravedlnil Trullimu

Môže sa Vám ešte páčiť...