Piatok a zlé dni..

Blogeri v piatok používajú na posledné prchkanie po nedostatkoch profesionality tých druhých. Je to deň sumarizácie vykonaného, nevykonaného, konín a pokazeností tohto sveta.


S účinkami pokazenosti sveta už niekoľko dní veľmi silne bojujem aj ja. Bohužiaľ v situácií, ktorá vôbec nekorenšponduje s mojimi predstavami o čestnosti, čistom svedomí, etike a morálke.
Chcem sa spýtať všetkým ľuďom na ich pohľad na ich vlastné svedomie, či na pohľad do svedomia ľudí, ktorí vedome konajú a páchajú na internete trestné činy, poškodzujú záujmy čestných a po etike volajúcich ľudí. Ako konajú a koľko majú v sebe sebaúcty voči hnoju, ktorý si pestujú v sebe namiesto svojich etických a morálnych zásad. Či hra na internete spočívajúca v zastieraní identít a podnikaní uvádzaním ostatných menej zákonov znalých ľudí im prináša životné uspokojenie.
Či je nutné aby, ľudia, ktorých je na internete viac a viac, strpia vo svojej anonymnej mase „čierne“ ovce, ktoré spôsobujú problémy a ktoré v bežnom živote nemajú na to, aby mohli vystupovať ako riadni a čestní občania. Alebo naopak, či je únosné, aby navonok pôsobiaci a vzbudzujúci dojem zákona dodržujúceho občana, podnikal na internete ako anonym s viditeľnými artefaktami priečiacimi sa morálke, etike, zákonom. Aby vo svojej bohorovnosti dokázal ešte bezproblémovo svoj nekalý job chrániť podvodnými a nekalými praktikami. Pevne verím, že raz bude každému všetko zlé a dobré spočítané. Prostriedky k spočítaniu má boh k dispozícií, pretože ON nemá rád bohorovnosť a vedomie beztrestnosti.
Naďalej budem protestovať proti SPAMu ako dielu diablovmu. Prosím o morálnu podporu všetkých čestných ľudí na internete. Vystúpte z anonymity davu a prejavte svoj názor k nekalým praktikám rádobyanonymných ľudí počnúc spamom, končiac páchaním trestnej činnosti.
Držte mi palce prosím.

Môže sa Vám ešte páčiť...