VC Španielska v nedeľu

{ TV PRIMA: Nedeľa, 13:55 } Keďže u nás sa zvrháva vo štvrtok k nejakému sviatku a veľa z vás bude tráviť deň mimo obrazovky, tak moj predzvestník k nasledujúcej VC píšem už dnes.


5. mája 2003 sa koná Veľká Cena Španielska história, Barcelona, okruh Circuit de Catalunya.
O počasí sa ešte nedá moc baviť, zatiaľ to vyzerá na trošku teplejších 22 stupňov Celzia a polooblačno po predvíkendovej búrke/daždi.
Štart závodu je o 14tej hodine a naše TV ho prinášajú takto:
Markíza:
13:35 Návrat na VC F1 – Návrat na VC San Marina.
13:50 Veľká cena F1 – VC Španielska – priamy prenos
Prima:
13:40 Formule show
13:55 Velká cena Španělska Přímý přenos
15:55 Prima rána
Ferrari predstaví nový voz, čo môže priniesť aj nečakané prekvapenie, v čo po mojom predošlom želaní na kľudnú VC, si zasa tentoraz pre zmenu želám.
M.Schumacher by sa chcel zrejme v poradí jazdcov dostať pred Davida Coultharda.
V poradí teamov už Ferrari (32b)jasne ohrozuje prvé miesto McLarenu(51b)? Pevne dúfam, že čokoľvek ešte žltého koníka zdrží.
Link na online komentovanie na webe ešte nemám k dispozícií.
Objavovanie webportálov o F1 viacmenej nekončí, avšak tento nový www.formula1.sk poslúži snáď len náhodou. Ešte dnes totiž žije Brazíliou a neaktuálne poradia jazdcov a teamov len zbytočne mätú ľudí. Myslím, že trieštenie síl spravodajstva na niekoľko identických webov o F1 na Slovensku je kontraproduktívne a veľmi smiešne. A to sa ešte www.f1.sk akotak snaží aj keď najviac žijú podľa mňa zbytočné diskusie, ale niektoré informačné zdroje sú naozaj doporučeniahodné.

Môže sa Vám ešte páčiť...