Spamer a podvodník Alešek je Slabej pretože je heknutý

Dovtedy sa s krčahom na nervy brnká, až sám do nej spadne. [hacknutá stránka] Pobaví aj paródia na tlačovú správu l hacku.


Niežeby som schvaľoval hacking webových stránok, skôr nie ako áno, málokedy totiž reálny stret s hackerom býva taký ten idealistický z článkov s hackermi, čiže hacker objaví dierku a slušne upozorní admina. Avšak moja škodoradosť teraz nekontrolovane prevládla a pocit nemohúcnosti nad prejavmi psychicky nevyrovnaného ničiteľa pohody internetovej komunikácie, podvodníka, zlodeja – Aleška Slabé.
Túto správu po dlhej dobe nad zalamovaním nad ignorantskými postojmi tohto mladého muža s klapkami na očiach netolerujúceho žiadne etické zásady prinášam s uspokojením a verte mi, že je to snáď jediný prípad, kedy budem robiť reklamu tomu neznámemu hackerovi, ktorý zvládol úskalia a zlomil uvedenú stránku.
Správu o hacku uviedol root.cz:

30. 5. 14:57
Mr. Slabý alias Majasoft pije krev mnoha lidem – naposledy na sebe upozornil spamováním všech možných diskuzí a konferencí po celém českém Internetu. Pohár trpělivosti zjevně přetekl a tak mu někdo trochu poupravil web :) Pro historiky jsme samozřejmě zaznamenali dnešní stav. [tok]

Téma Alešek zapĺňala aj denník pooh.cz: výber tém o ňom. Krútiť budete hlavou nad prejavmi tohto mládenca v diskusných fórach (s tým ste sa možno už stretli) ale aj v priamej konfrontácií ľudí, ktorí sa mu spočiatku v dobrom snažili dohovoriť a nasmerovať jeho správanie do medzí slušnosti a zákona.
Update:
K tlačovej správe: alešek sa úporne snaží pôsobiť ako „veľká“ firma, seriózny partner. fakt a pravda je taká, že vydáva svoje počiatočné pokusy a nadšenie z maľovania skriptíkov a krekovania či presnejšie parodické plagiáty existujúcich programov, virtuálne teamy, glorifikované zavádzanie – za pláštik chceného pôsobenia ako regulérny partner na úrovni. Bohužiaľ aj napriek neustálemu usvedčovaniu jeho samého a aj poukazovania na jeho nerozvážne správanie tento človek ako keby nevidel a nepočul a snaží sa stale a dokola o zviditeľnovanie sa nezákonnými či neetickými formami.
Keď nekoná zákon, koná sudca Lynch.

Môže sa Vám ešte páčiť...