rony @ softhome . net – zrušené

Nejaký ten dlhší čas fungoval ako cielene prefláknutá adresa rony@softhome.net – naozaj to fungovalo – posledný rok tam frčí 30 spamov denne (nič iné). Už ma nebaví stiahnuť pop3 schránku a všetko zmazať ;-) takže už je nadobro vymazaná a nahrádza ju ďalšia kosť na hlodanie: no-s-p-a-m-please (a) softhome (dot) net

DON’T SEND ME ANY MAIL WITH COMMERCIAL OFFER, SPAM, HOAX, ADVERTISING OR OTHER NON-PERSONAL E-MAIL’S. WRITE ME ONLY IN BASIC ENGLISH, WITHOUT ATTACHMENT’S. DO NOT ADD ME TO ANY DATABASE, CONTACTS.

Moja angličnina je skvelá, ako vidíte, takže ešte slovensky: neželám si, aby ste mi posielali správy s komerčnými ponukami, spamy, hoaxy, anglicky písané správy alebo iné neosobné správy, ktorých obsah prínáša vám akýkoľvek profit alebo čokoľvek vnucujúce si pozornosť. Píšte mi slovensky, česky alebo v jednoduchej angličtine bez príloh. Nepridávajte si moje adresy do akýchkoľvek databáz, kontaktov alebo zoznamov (vždy to zvládnem ja sám). Toto upozornenie je dané a fakt, že ste si ho neprečítali neznamená, že ste oprávnení čokolvek vyšie uvedené vykonávať. Úplne vážne vám oznamujem, že nikdy nebudem nič od vás kupovať na základe vašich mailov, nebudem nikdy strácať čas s vami zasielanými odkazmi na stránky. Každá vaša manipulácia s mojimi e-mailovými adresami je považovaná za nežiadanú a neodsúhlasenú. Vopred si zabezpečte môj výslovný, osobný a jednoznačný súhlas s konkrétnym určením účelu pre ktorý máte záujem ich spracovať (počnúc napísaním jednorázového mailu končiac zaradením do databáz). Výslovným súhlasom chápem jedine OSOBNÝ KONTAKT s mojou osobou. Ako ho dosiahnete, je vaša šikovnosť. Počas osobného kontaktu budete z mojej strany oboznámení s podmienkami, za ktorých súhlasím a paušálne požadujem jednotnú čiastku 1000 slovenských korún alebo ekvivalent v Euro prevedených na môj osobný účet ako náhradu mjho času.

Logicky uvažujúci ľudia zrejme už pochopili, že zo mňa nič nevyrazia a punktum ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...