BrBlog reminiscence: Design spravodaja

Na BrBlogu padla nemenovaná otázka na validitu Spravodaja od nemenovaného bloggera. Tuším som na ňu asi aj odpovedal ale moje BrBl(og)anie nemuselo byť zrozumiteľné.
Spravodaj existoval na začiatku ako skript mojej výroby, neskôr som prekonal ješitnosť a spustil to pod systémom GreyMatter a vznik šablóny bol silne inšpirovaný práve v tomto systéme. Prechod na Movable Type bol následný krok a šablóna sa proste zviezla s tým. Z akejsi piety ponechávam šablónu tak ako je, neustále do nej vŕtam a prirábam.
Povedal som si, že zmeny za jazdy smerom k lepšiemu designu proste robiť nebudem a potajme pracujem na šablóne, ktorá by mala byť dokonalá. Lenže medzičasom sa mi prestala páčiť.
Popritom však existujú iné veci, ktoré ma zaujímajú omnoho viac a pozná ich zrejme každý. Proste pracujem aj na komerčnejších veciach a na veciach, ktoré niektorí poznajú – šablónky pre bloguje.cz či už na mieru postavené niektorému z bloggerov alebo šablónky pre voľné použitie.
Sľubujem však, že na podnet vŕtalov sa počet chýb Spravodaja v html validátore (vraj iba 200) bude naďalej zvyšovať ;-) (haaaaaaaaaaa.. je ich rovných 300)

Môže sa Vám ešte páčiť...