Ste verní svojim mobilom?

Ste verní značke pracieho prášku? Pokiaľ áno, je to skôr zvyk vytiahnuť balík so známym logom alebo motivácia má iný dôvod? Pokiaľ nie, vyberáte si prací prášok proste zakaždým s iným obalom alebo veríte v inú silu tohto striedania?
A ako je to so zubnou pastou? Veríte zubárom, že ich treba striedať?
Tiež máte zmiešané pocity po použití šampónu „zaručene proti lupinám“ a radšej ignorujete doporučenia k ich striedaniu a nepochopiteľný „šuntový“ šampón, ktorý síce funguje ale nezodpovedá marketingu firiem na výrobu peny?
Koľko ste už vystriedali mobilov? Považujete za povinnosť okamžite po vypršaní záväzku vymeniť svoj mobil za iný „akciový“? Ste fanúšik nejakej značky ale po spísaní zoznamu svojich mobilov je obľúbenec v defenzíve? (Moje mobily fanúšika Motoroly: Philips Fizz, Motorola Startac, Nokia 3110, Nokia 7110, Nokia 6110, Erroricson R380s, Motorola T720 a pár chvíľkových slabostí).
Máte svoj pevný ranný rituál alebo sú vaše ranné vstávania plné fantastických neočakávaných udalostí (sakra, zasa mi odkvapla zubná pasta z pusy na zem… kde mám tie posr* kľúče…)?

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. dusoft píše:

    Pouzivam to, co mi vyhovuje. Vyhovuju mi rychle veci a rychly mobil, kde nemusim cakat ked pisem SMS, aby sa dopisalo poslednych 5 naklepanych znakov, lebo mobil nestiha. Preto Ericssony nepouzivam, Nokie ano. Ked som mal Ericsson, vzdy som len lutoval. Na znackach mi nezalezi, kym za nimi nieco nie je.

  2. vylevka píše:

    2 dusoft:
    Uz mam 3 model E/SE v poradi, dcera 2 E/SE model v poradi, dokopy postupne 5 rozlicnych modelov E/SE v rodine… Absolutna spokojnost… Ano, iste spomalania sa na E/SE objavuju, ja vsak postupujem vzdy tak, ze ak sa chystam na vymenu, nikdy nekupujem abolutnu novinku, vzdy pockam, kym je na trhu aspon pol roka (vychytaju sa chyby vo firmware)… Uz som mal tu cest s mnohymi E/SE (vid vyssie) a ZIADNE problemy… Inu znacku ani nechcem…

  3. Markoff píše:

    hmm, mal som Philips a Siemens a aktualne som skoncil u Ericsson+Siemens (2 mobily na 2 teleopov je ideal), kebyze kupujem novy mobil tak trpim len miernou averziou k Nokia, inak sa nevyhybam ziadnej znacke, kludne vezmem Alcatel ci Sagem