Finálne riešenie národohospodárskeho problému s odpadkovým košom

ilustraciaPrednedávnom bola odhalená národohospodárska kríza spôsobená nevhodne formátovanými PVC sáčkami supermarketov v spojení s ich sekundárnym a hlavne terminálnym použitím ako prostriedok pre zber odpadových surovín v našich domácnostiach. Preferované boli konkrétne sáčky jedinej siete supermarketov kým ostatné poctivo ignorujú bežnú veľkosť košov až to zaváňa zámerným poškodzovanám slovenského hospodárstva.
Náš team strávil niekoľko týždňom úporným hľadaním riešenia tohto dôležitého problému až si môže dovoliť zverejniť podrobný postup riešenia aplikácie nevhodne malého rozmeru sáčkov sabotérskych supermarketov.


Potrebný materiál: plný (silový) ohýbateľný medený drôt obalený takzvanou bužírkou, nevhodný malý sáčik z iného supermarketu, odpadkový kôš.
Z drôtu vytvoríme ručne dva takéto háčiky:

Povšimnite si nesymetrickosť zahnutí. Menšie zahnutie bude pripevnené k samotnému košu a väčšie poslúži na zachytenie ušiek vrecka.
Upevnite vo vhodnej výške (doporučujem skusmo si ho premerať – ideál je tak max. 15cm od okraja) háčik na kôš:

Vývojový team prezieravo používa vhodný typ odpadového koša a preto je aplikácia jednoduchá a rýchla. V prípade iných typov doporučujeme vytvoriť vhodnú dierku.
Druhý háčik upevníme na opačný koniec koša.
Predpripravený sáčik vložíme zaužívaným spôsobom do koša a zachytíme jedno ucho:

a zachytíme ho do háčika

Testovací predmet preverí vhodnosť upevnenia a zvolenú výšku môžeme podľa potreby korigovať:

Pri vývoji nedošlo k poškodeniu alebo usmrteniu žiadnych pokusných zvierat a pyrotechnický filmársky team nemusel vyhlasovať žiadny štrajk.
Vniklo na námet príspevku Kto brzdí svetovú ekonomiku?

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Bolek píše:

    Vyvojarsky team sa nebude v buducnosti venovat problemu postupneho samoodvijania toaletneho papiera na WC :-)

  2. Markoff píše:

    ake samoodvijanie? ja nemam s toaletakom ziadne problemy