Pravda o žiadostiach na súrne darovanie krvi

Daruj krvPáni, večne sa v niekom hýbe svedomie a šíri úplne zbytočné správy o nutnosti darovať krv. Prosím, predtým, než začnete šíriť chaos kvôli neodôvodnenému pocitu zo svojho svedomia (iste ste si povedali: no ja nepôjdem darovať tú krv ale aspoň to rozpošlem) ale skôr z pokrytectva (nepomôžete darovaním krvi a len rozposielate HOAX), predtým si prečítajte priamo zo stránok ľudí, čo pracujú okolo darcovstva krvi nasledujúci text zo stránky www.darujkrv.sk!
Hovorí sa v ňom dosť jasne, že darovanie krvi nie je žiadna hurá akcia, ktorá sa vyvoláva mailami a podobnými nezmyslami.
To isté platí o všetkých, nech sú akokoľvek srdcervúce, žiadostiach šírených mailami. Proste to nefunguje a je to zbytočné. Už len taký logický fakt – všimli ste si v tých žiadostiach napríklad konkrétny dátum? Alebo čokoľvek hodnoverné? Neuvedomili ste si, že akýkoľvek hejty z ulice proste nemože prísť priliať do kade s krvou tú svoju bez vyšetrení a evidencie darcu? Či náhodou nerobíte nadprácu zbytočnou agendou v strediskách pre odber krvi? Že takýmito aktivitami spôsobujete chaos a len podporujete epidémie HOAXov?
Prosím povinne si to prečítajte a trošku to aplikujte aj nabudúce keď vám niekto pošle takúto alebo podobnú správu aktívne ho upozornite na nezmyselnosť jeho počínania a zároveň ho požiadajte, aby aj on urobil to isté, čo od vás žiadam teraz ja.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Markoff píše:

    cernanka vo vsetkej svojej naivite na markoff.biz svojho casu uverejnila taku naivnu vyzvu ktora jej dosla, postup bol asi taky ze som ako jeden z mala ludi aj zdvihol telefon a zavolal dotycnemu cloveku ktory mi uz len konstatoval ze je to pre jeho dceru neaktualne a je po operacii, ale ze dakuje za zavolanie, ten jej naivny clanok som hned stiahol
    vyzvy pravdive mozu byt, ale v case sirenia su uz vacsinou neaktualne

  2. rony píše:

    [1] odkazujem na clanok na darujkrv.sk, kde je aj to co spominas jasne vysvetlene, preco taketo vyzvy proste nesirit.