Blogma a vzájomné odkazovanie

SMEPiki na SME hodil medzi blogy ďalší svoj príspevok s cieľom „učiť“ svojich „spoluSMEgerov“ a tentoraz veľmi dobre formulovaným príspevkom o vzájomným odkazovaním sa medzi bloggermi. Pretože to napísal veľmi zrozumiteľne, hodí sa to aj mimo SME, kde to rýchlo zapadne návalom príspevkami kategórie „Nezaradené > Nezaradené“, ktoré sa snažil neúspešne polepšiť Miro Veselý príspevkom o kategóriach príspevkov.

Tak skúsim vybrať Pikiho, Veselého a Bellove príspevky k blogovaniu dohromady.

Poznámka: cielene som čerpal výhradne z blog.sme a preto dôrazne upozorňujem, že v predošlých rokoch bola teória publikovania na weblogu diskutovaná a publikovaná na veľa ďalších miestach. Zasiahla aj redakciu Spravodaja a doporučujem skúsiť si príslušné reflexie nájsť v jeho starších príspevkoch alebo na českých weblogoch. Slovenská bloggerská scéna je ďaleko slabšia a ani stovky smeggerov ju ešte príliš nevyzdvihli. Upozorňujem, že dnes sa už v aktuálnych článkoch tomu skoro nikto nevenuje, pretože ten búrlivejší vývoj prebehol, takže archívy sú to správne k dohľadávaniu.

Si blogger zo SME?

Nechaj tu v komentároch odkaz na seba (nick a adresu svojho weblogu)

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. ErikG píše:

    Pekne si to analyzoval. Ked slovenska scena dobehne cesku, si nadejny kandidat na prednasanie o blogoch pre novych zurnalistov :)
    Ako Jan Baca Jeden zo smeggerov :)

  2. ErikG píše:

    Vraj nechaj odkaz… a tagy sa zmazu
    J Baca mal byt zaroven odkazom na http://www.reflex.cz/Clanek19897.html

  3. rony píše:

    to by dopadlo povolit tagy :-)