Last minute otravky už sú šialené

Fakt, že cestovky sa vyžívajú vo vytrvalom rozposielaní „last minute“ e-mailov je známe. Raz sa zaregistrujete a už neprestanú ani za toho boha. Asi to obete pociťujú ako poctu, pretože ja by som im takýto pokus veľmi rázne vyhovoril z hlavy. Cestovky si neuvedomujú, že tancujú na tenkom ľade svojej vlastnej prosperity.
Minulý rok som si už Last Minute cestoviek zobral do úst a zdôraznil som najmä potrebu slušnosti vo forme konečného dátumu EXPIRÁCIE posielania týchto e-mailových oznamov ako prostriedok voči „doživotnému“ otravovaniu so zbytočnými oznamami.
Milé cestovky, pokiaľ si nechám poslať informácie o dovolenke, tak riešim aktuálny problém – hľadám dovolenku zrejme v časovom období a zrejme budúci rok budem mať odlišnú potrebu. Z tohto dôvodu pôsobíte kontraproduktívne – ak ma minulý rok nič nezaujalo, tak tento rok už nie ste len nezaujímaví – ste otravní. Pokiaľ som ale minulý rok niečo od Vás zobral, tak Vám garantujem, že si na Vás aj bez Vášho mailu spomeniem.
Zvyšok platí odvlani a preto si to prečítajte znova. Deklarujte na svojich stránkach, že ste slušní k našim e-mailovým schránkam.
K nadpisu: práve som videl lastminutku od jednej cestovky, ktorá ju nazvala slovom šialená a plne súhlasím – sú šialené.

Môže sa Vám ešte páčiť...