Pokrok v mene božom

TVZmenil som môj postoj ku klonovaniu. Už nikdy viac jeden obraz na dvoch miestach. Po rokoch som si prebehol nastavenia nvidií a zmenil som správanie sa grafickej karty. Predsa len má tá vec viac možností ako som za tie roky bytostne potreboval. Tentoraz však chcem mať zobrazenie na TV iné ako klon toho, čo vidím na obrazovke LCD k počítaču. Predsa len to chce iné nastavenia a pripínanie rozlíšení na LCD sa mi už javí anachronizmus :-)

Takže teraz mám novú zábavku presúvať okná z LCD na TV a opačne. Kúzelné je napríklad okná so zoznamom súborov si presúvať
kvôli čitateľnosti na LCD a opačne. Proste „najlepša zabava“. Ešteže to ten „kompik stiha“.

Trošku sa zorientovať v tom, že plochy je niečo iné ako zariadenia a potom si nedopliesť nvidiove okná s oknami. Teraz keby som mohol všetko toto pekne nastavené zamraziť, nech sa raz neuklepnem pri ďalšom blbnutí :-)

Pri tej príležitosti som zavrhol asi nadobro MV2Player z dôvodu nechutne komplikovanej konfigurácie – z väčšiny nastavení ani netuším o čo ide a musím to skúšať, čo ma zdržuje. BS Player „dva“ monitory prežil prijateľne a viac mi netreba.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. mekelle píše:

    mv2player pouzivam k plnej spokojnosti, ale je pravda, ze niektore nastavenia jednoducho neriesim – neviem totiz, co znamenaju:) bs player uz som davno nevidel, asi si ho sosnem a pripomeniem:)