Koss Plug – zázrak

Koss PlugV rámci „našetrených“ bodov som strávil v predajni NAY pred pultami čas uvažovaním ČO zobrať. Do úvahy spadali mikrovlnky, holiace strojčeky, žehličky, elektrické zubné kefky, minisystémy ale ani jedno mi nepripadalo ako „premyslený“ kauf. Pri stĺpiku s KOSSmi som teda vybral KOSS Plug, že reku nebudem zasa nepremyslene kupovať trošku predražené Porta Pro (presnejšie Sporta Pro).
Keď som si myslel, že Plug je niečo, čo FEST drží v uchu, asi som sa mýlil vo výbere tohto vesmíru. Ani ZA TOHO BOHA to nejde vopchať do uší. Hneď ako to postláčam, to okamžite nafúkne naspäť. Porazí ma ;-) Ono to vlastne v ušiach drží, no ked potiahnem za káblik, sú vonku. A tak stačí otáčať hlavou, zachytiť kablikom o gombik a mám po počúvaní.
Nehovorte mi, že som mal doplatiť radšej na náhlavné kossky. Otestoval som si Plug „v podstate“ zadarmo a idem ešte trenovať, či to neukeciam ;-) Predsa len ma vždy prejde trpezlivosť moc rýchlo ;-)
Zvuk majú ale dobrý.

Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. Bolek píše:

    a predsa si si mal kupit najlepsie prenosne sluchadla na svete a prilahlom vesmire. Nestoja tolko pre nic za nic. BTW ta cena musi odradit, aby ich nemal kazdy:-)

  2. fuki píše:

    porta pro je porta pro :o)

  3. rony píše:

    no tento den bol urceny experimentom, cize kupil by som sporta pro :-)

  4. 7 píše:

    co sa tyka dizajnu tych porta pro-tak podla mna je to otras, tak skarede, az hnusne sluchatka som asi v zivote nevidel, nechapem tych ludi co si to dokazu kupit, viem ze krasa a skaredost su subjektivne pojmy, ale fakt nechapem komu sa mozu pacit taketo sluchatka. minule som ich videl na nejakom chlapikovi a fakt som nechapal ze co to ma preboha na hlave.
    nehovorim ze dizajn je najpodstatnejsia vec a ani sa tym neriadim, nepotrebujem modne vystrelky a podobne, ale toto je fakt des.
    Aj keby mali tie sluchatka taky dokonaly zvuk, ze by som sa dostal do 4. dimenzie, tak by som si ich na ulici alebo doma v zivote na hlavu nedal.
    Tot sio. A este vyhodit za to viac ako 30eur, tak…

  5. Lucky píše:

    Vzivote bys je nedal na hlavu? Tak to ani nevis o co prichazis. Ten design se jim fakt moc nepovedl, ale zvuk je uzazny. A PLUG jsou taky perfektni, sice sem tam vypadnou z usi, ale to se da prehlednout, resp. si na to zvyknout :). Kdo ma rad poradne a ciste basy, tomu vrele doporucuji. A mimochodem je mam taky z NAY v BA.
    Tak sa dobre rozhodnite co si kupite, lebo koss by som nemenil, maju aj dozivotnu zaruku.

  6. Ľuboš Kmeťko píše:

    No ja mám Porta Pro, dizajn je podľa mňa v pohode, je originálny, i keď u nezasvätených môže vyvolávať údiv (sám som sa kedysi čudoval, čo to mal nejaký chalan na hlave).
    Čo ma však nepríjemne prekvapilo je, že jedno sluchadlo mi začalo asi po pol roku dosť rezonovať, tak som ich poslal v rámci doživotnej záruky miestnemu distribútorovi na výmenu. Manipulačný poplatok za to bol 200 Sk a podľa nejakého lístku, čo mi došiel naspäť so sluchadlami zrejme nešlo o výmenu kus za kus ale o akúsi generálku slúchadiel (výmena chybných časti). Chvíľu to bolo v pohode (žiadne rezonancie) ale po pár mesiacoch mi sluchadlá zas rezonujú. Tak sa chystám na novú výmenu, ale teraz už chcem nich pritlačiť, že chcem nový kus, žiadne kozmetické opravy :)

  7. mekelle píše:

    „Nehovorte mi, že som mal doplatiť radšej na náhlavné kossky.“ Ale to samozrejme nie. Odporucam z dalsich „nasetrenych“ bodov zobrat v NAY nove usi – KOSS kombatibilne:)))

  8. rony píše:

    ja uz ale KOSS mam ;-) tie stuple som kupil v pominuti mysle „mat stuple“ ;-)

  9. emmacore píše:

    Kossy su vyborne, zaruka este lepsia. Sluchadla mi rozkusal pes, v Bis Audio bez otazok vymenili na pockanie.

  10. babaudio píše:

    Kosy porta pro mám už 3 roky. Su po ergonomickej aj po zvukovej stránke naprosto perfektné.
    Rezonancie v sluchátku som mal tiež. Spôsoboval to vlas, ktorý sa dotýkal membrány meniča.
    Stačí zobrať pinzetu a vlas odstréniť.

  11. rony píše:

    [10] to je sice v poriadku ale ja som si kupil Plug a su v sufliku, len na rovinu povedane SU NA HOVNO ;-)

  12. Salay píše:

    ked som kupil PLUGy zarazilo ma ,ze znacka ako je KOSS zlyhala po ergonomickej stranke.Predsa firma ako je KOSS si nemoze dovolit nieco take,ze sluchadla nesedia v usiach :-( ale hraju fakt skvele.

  13. Salay píše:

    ked som kupil PLUGy zarazilo ma ,ze znacka ako je KOSS zlyhala po ergonomickej stranke.Predsa firma ako je KOSS si nemoze dovolit nieco take,ze sluchadla nesedia v usiach :-( ale hraju fakt skvele.