Je Suzuki Swift vysoko konkurenčná fráza?

Keď som písal príspevok o teste Suzuki Swift, samozrejme som tušil o možnosti zaradiť sa do výsledkov Google. Avšak netušil som, že na prvú stránku a ešte do takej pozície. Podľa Googlu je na túto frázu (suzuki swift) tri milióny výsledkov. Pre umiestnenie som nepoužil žiadnu ďalšiu explicitnú podporu pre tieto dve slová (napr. zalinkovanie z inej domény).
Som vcelku prekvapený a považujem to skôr za dôkaz toho, že niekoľko rokov existencie domény, časté aktualizovanie obsahu a už existujuce zalinkovanie majú vysoký význam.
Na margo jednej hádky na blog.sme o cenzúre by som teda povedal, že postačí POCTIVÁ práca a netreba sa upínať k populárnemu médiu, ktoré ti nasype hneď k prvému príspevku na weblogu tisíce čitateľov. Kým takíto pisatelia význam slov cenzúra a demokracia nepoznajú a nevhodne používanie na označenie legitímnych javov a stavu, tak demokraciou je práve tá možnosť prevádzkovať svoj vlastný systém a minimálne vyrovnať handycap spôsobený neexistenciou „štartovacej“ masy čitateľov nasypanej na stránky :-) A aby bolo jasno: akonáhle na blog.sme vidím nejaké plky o cenzúre v ten moment je tiger postavený za Tomášom :-) len preto, že hlupáčikovia ani netušia čo to cenzúra je a iba živia v sebe blbučkého ľavičiara (nech mi prepáčia všetci ľavičiari, ktorých osobu si cením). Autor zalinkovaného článku sa dokonca pasuje za pravicovo orientovaného. Ale asi sa mu pokazil kompas :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. dusoft píše:

    Ad umiestnenie v Google: neboj sa, po zopar dnoch padnes o niekolko (desiatok?) pozic nizsie. Co ale stale robi pekne miesto.
    A ten prispevok ohladne cenzury je poriadnym tliachanim.

  2. jklmn píše:

    najlepsi for nastava, ked si ceski kolegovia chcu najst nieco o nasej firme
    http://jyxo.cz/s?q=fatchilli

  3. Ruziklan píše:

    Hehe, aj ja mam vysoke umiestnenie (v sucasnosti 1. miesto), aj ked nie az na taku konkurencnu frazu, tiez bez vedomeho SEO, ale pravda na hlavnu temu stranky (sachovu skladbu), z priblizne 690k vysledkov:
    http://www.google.sk/search?q=chess+composition

  4. rony píše:

    [2] heh, to som samozrejme nerobil zamerne ;-) ale je to paradox, pretoze v titulku to meno dokonca nie je. Spokojny som vsak s tym, ze si uz navzdy date pri pisani mena firmy pozor ;-) Takze som splnil bobrika konstruktivnosti ;-)
    A navrch pozeram, ze som mal vtedy problemy so submitom formulara ;-)

  5. 2ge píše:

    ako tu uz dusoft napisal, zachvilku si dole :) je to normalne chovanie googlu, ze nove stranky uprednostnuje a dava im vyssi „rank“, ale aj tak je to pekne, gratulujem.