Jazdíš s dvomi promile v krvi?

Serial KillerPrepáčte mi tento výlev :-) Jazdíš s vedomím, že máš alkohol v krvi? Pre mňa si vrah. Bež sa doprdele do konca života hanbiť, ty budúci Yeti, a už nesmraď medzi ľuďmi, hňupe! Sral by som na teba, ale ty zabíjaš. Viac sa dočítate u Tomáša Bellu.
Seriem len na toho, čo na svoje svinské správanie doplatí sám. Viac sa dočítate u Tomáša Bellu.
Križovatka Štefánikovej s Palisádmi je úžasne značená a úžasných pravopružných vodičov rodí. Kým všade inde sa pretekári zrhčia v ľavom pruhu, tu nastáva opačná situácia. Pravý pruh slúži pre smer doprava a -iba- autobusy môžu ísť rovno. Zvislá značka hovorí dostatočne jasne.
Samozrejme sa nájdu medzi nami aj vychcané svine, napr. dnes babena v pootláčanom červenom črepe ani nekukla, či ju náhodou nepustím, čo by som zrejme aj urobil a vybehla dopredu. Jujuju. Až na to, že na smer rovno je pruh v strede a za križovatkou sa nadpája práve stredný pruh do jediného pruhu a v strede križovatky si potom vodiči riešia nemými sklenými nadávkami, kto pôjde skôr. Kto za to môže? Dopravné značenie? Snaha dostať sa pred ďalšie a ďalšie autá? Zatiaľ sa mi javí, že pokiaľ z pravého pruhu sa natláčajú dvaja traja vychcánci, tak sa to všetko iba spomalí a stihnete akurát červenú o par desiatok metrov ďalej miesto plynulého prejdenia tohto úseku postihnutého stavbou. Pokiaľ na štefáničke považuje za normálne ísť z pravého pruhu rovno, tak Vás srdečne zdravím a prečítajte si prvý odstavec tohto spotu :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Ruziklan píše:

    :-( Na temu z prveho odstavca som tiez vypenil… Len teraz neviem, ci uz z toho vidim dvojmo alebo ci Tomasa skutocne odkazujes az dvakrat?

  2. rony píše:

    No neda sa z jeho clanku odkazovat na 2 rozne jeho casti ;-)