Xenofób Markon

Komentár pôvodne o 13.32 na Markonovom weblogu blog.air4web.com ku xenofóbnej znôške antislovenských drístov: [môj komentár po vymazaní článku stratil zmysel]
Update [17.15] Pôvodný článok bol odstránený a nahradený vyjadrením vzťahu k Slovákom, ktorý nemienim hodnotiť.

Môže sa Vám ešte páčiť...

14 komentárov

  1. jej bývalý píše:

    Rony, smutné je, že ľudí s názorom ako Markon, samozrejme v opačnom garde, máme aj na Slovensku.

  2. rony píše:

    [1] ano, nie som HEJSLOVAK, aby som to tiez nevidel ;-)

  3. Fantomas píše:

    Čekal jsem, že na tu hrůzu někdo zareaguje :) Zdá se, že se rodí nový Hulán: chytrý jako rádio, maže nesouhlasné komentáře… Něco tak xenofóbního jsem už dlouho nečetl.
    Mimochodem, v jeho textu je několik zjevných gramatických chyb a o čárkách ve větách asi nikdy neslyšel. Markon by se měl vrátit do školy a zopáknout si češtinu.

  4. rony píše:

    nevadi mi, ze maze, kludne moze. len sa zahrava, kym sa niekto vazne nenaserie a nepotaha ho po vysluchoch. potom sa asi jeho foter zobudi a naozaj mu buchne klavesnicou po hlave.

  5. Ruziklan píše:

    Mne sa chvilu pacilo, ako neosuchane pisal, ale stale viac som mal pocit, ze s velkou chutou mlati do vsetkeho hlava nehlava a pouziva zbytocne silne vyrazy bez podlozenia skutocnymi argumentmi… a tak som mu raz napisal, co si o nom myslim a prestal som reagovat.
    Obcas si nieco precitam, ked to najdem v Global RSS blogportalu, ale vzdy znova a znova sa ubezpecujem, ze z mojho pohladu to je odpad bez hodnoty. Na tieto konkretne xenofobne kydy som sa vcera rozhodol opat nereagovat. :-)
    Mimochodom, moja mama je Ceska.

  6. Heh píše:

    Vážení přátelé, že se vůbec rozčilujete. Markon je chudák a přízemní narcis, kterého stejně nikdo nebere vážně. Takže spíš než ostré komentáře mu ublíží jedna věc – jeho výplody vůbec nečíst. Ať si vykřikuje do prázdna, ono ho to za chvíli přestane bavit. Takže: Markon? Kdo je Markon:)?

  7. [6] naprosteo presne tak. on a hulan. za ruku a v ruzovem dymu pochodujici sametovym hajem…

  8. Fantomas píše:

    Lidi, hlavně si nemyslete, že všichni Češi jsou xenofóbové. Naopak my máme Slováky rádi! A hlavně Slovenky :) Ne nadarmo se říká, že slovenština je nejerotičtější jazyk na světě! Taky mám kamarádku v časopise Slovenka. Je to fajn baba. Ať žijí Slovensko, Slovenky a slovenština!

  9. rony píše:

    [6] keby sa robili triedy, tak Markon je v triede „chcel by som byt hajzlikom ale nedari sa mi“ ;-)
    [7] tu je to len v tom, ze „cim by som chcel byt“ a nie „comu som roven“ ;-)
    [8] to ma v ziadnom pripade nenapadlo :-) mam v Prahe vela dobrych kamaratov. nielen Slovakov ;-))))
    Iba mi ide o to, ze niektore prejavy exaltovanej malosti potrebuju po tlame.

  10. dusoft píše:

    Nechapem, asi sa clanok medzitym zmenil?

  11. rony píše:

    hm, zmenil. ale prominte tam akosi chyba, je to taka radoby „blahosklonna“ vypoved o vztahu ;-)
    akurat zabudol, ze Meciar skoncil v roku 1998 ;-)

  12. dusoft píše:

    asi sa hanbi za ten predosly (nemas kopiu? ;-)

  13. XThom píše:

    [8] Fantomas, na to zrejme ani nemáme dôvod. Stačí si pozrieť ohlasy na Markonov článok a je nám jasné, že drvivá väčšina oviec je bielych ;)
    [9] – [7] niekedy je clovek roven len velkej kope hovien (samozrejme, s prepacenim ;))
    [11] :))

  14. Markoff píše:

    lutujem ze som na jeho weblog upozornil par znamych pred par mesiacmi, kedy mi prisiel byt vcelku perspektivny, casom som dospel k zisteniu ze je to kopia primitiva RH, ktora sa snazi umyselne kvoli citanosti provokovat naozaj za kazdu cenu, dotycny chlapec ani nijako neskryva ze RH je jeho vzor takze nechapem co na tom objavujete, k takymto weblogom mozem dodat asi len tolko, ze prestavam citat aj weblogy ktore na ne len odkazuju v dobrom (co je tiez dovod preco som prestal citat napr. Sietook), k weblogu RH sa pridal aj dotycny s trapne mne podobnym nickom, na zrusenie takychto weblogov pomoze jedine prestat citat aj weblogy ktore na ne linkuju a zvysuju im citanost, sice dost hrube ale ucinne riesenie