AmphetaDesk prevedie RSS na e-mail

V istých veľmi špecifických prípadoch (napr. niekto zo známych Vás zaplavuje hoaxami) je vhodné zasielať obsah RSS do e-mailu (pretože Vaši známi si RSS a tobôž hoax.cz nečítajú a príde im ľahšie ten hoax preposlať a neotravovať sa nedajbože viac ako uznajú pre seba za vhodné).
Perlový skript AmphetaDesk zautomatizuje prevod z RSS súborov do „newsletteru“ zasielaného e-mailom. Do skupiny adresátov zaradíte svojich známych a pokiaľ bude napríklad RSS na HOAX.cz slušne aktualizované, budú informovaní o nových hoaxoch. A po roku či dvoch sa na nich konečne niečo nalepí.
Spravodaj je však skeptický, dôverčivosť a tendencia naletieť má dosť vysoký kurz :-) a preto neberte tento príspevok ako jednoznačný liek a doporučenie. Skôr sa postavte do radu s váhavcami, či takéto niečo vôbec použijete.
Pre skript potrebujete: vedieť čo je perl, miernu schopnosť editovať konfiguračný súbor, prístup ku cronu, hosting s CGI Perl podporou. To je ale dostatočná bariéra pre príliš iniciatívnych hoax-misionárov :-)
Pre ostatných instantné riešenie RssFwd

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. 2ge píše:

    rony, keby si mi povedal ze mam nakodit RssFwd, mozno by som sa dal zmanipulovat, ta aplikacia sa mi celkom paci a imho je celkom uzitocna.
    Co sa tyka rss2email skriptu, tak som si nakodil vlastny, http://www.opensubtitles.org (das hladat, mail results, ale treba byt zaregovany…)