Milosť pre AllPeers

Prvý pokus zlyhal na katastrofálnom preťažení serverov AllPeers. Ale niektorý z pokusov o registráciu zabral. Preto som ho odinštaloval a dnes znovu nainštaloval. Prezieravo som pôvodné konto revitalizoval, dostal som mail s nejakým kódom a už to frčí.
Zatiaľ si AllPeers ponechávam – moje konto je rony a podľa neho si ma tam môžete pridať.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. dusoft píše:

    Poriadne to spomalilo cely Firefox a prislo mi to neodladene a vypustene prilis skoro. Dalsi hype okolo nicoho.
    .
    Ked uz ide o zdielanie (aj sukromnych) dat, uprednostnoval by som sifrovanie a program typu Hamachi (http://www.hamachi.cc/).

  2. rony píše:

    ano aj mne :)

  3. Bystro píše:

    Testovali to niekolko mesiacov, zapojili tisicky ludi :-) Ale ked to spomaluje FF, tak to je zleeee… no uvidime… nakoniec aj Zive.cz v roku 2003 hlasalo, ze blogy su bublina :-)

  4. tomáš b. píše:

    inštalácia bez problémov, a na moje prekvapenie mi to vôbec nespomalilo FF. Len som zatiaľ neprišiel na to, ako by sa to dalo využiť :)

  5. 2ge píše:

    aj ked FF nepouzivam, kvoli tomuto ho sem-tam zapnem. Mne to pride ako celkom fajn utilitka, ale na rychlost FF neviem ako posobi, lebo browsim zasadne cez Operu (ja viem…) Ale ako extension je to ok a ked to odladia bude to naozaj fajn.

  6. rony píše:

    [4] dam ti tip: skus docielit, aby niekto od teba tahal ;-) az vtedy citit spomalenie.
    Ja uz som to vyuzil: na ICQ mi nejde prenos suborov a bloggerky odomna v kuse chcu fotografie :-) takto ich prinutim pouzivat Firefox :-)

  7. emmacore píše:

    [4] Fotografie :-D

  8. Vilém Málek píše:

    [6] A ty chytřejší použijí Operu ;–)