Urobený web: ine.sk

Tak trošku si môžem zaradiť medzi participujúce autorstvo aj web ine.sk ale bola tam iba troška mojej práce ale hlavne kvantá a kvantá deštrukcie vrátane kompletnej sanácie fotogalérie a ďalších mekelleových sabotáží ;-)
Mekelle ešte stále dúfa, že to nie je všetko a že je to len tak na polceste vývoja vzhľadu :-) Ale ono nie je to fakt hotové. Ja by som to tak nechal, ale čo s ním. Môj prvý cieľ, aby sme sa zbavili ďalšieho webu s príliš wordpressovským vzhľadom sa naplnil. Zároveň je iné plnohodnotnou implementáciou ochrany proti spamu odomňa s excelentným, okamžitým a ultimátnym riešením.
Do bežného CMS som po upgrade napchal LightBox s umiestnením obrázkov do bielych rámikov a AJAXove komentáre – to sa mi zdá ako užitočné. Mekelle ešte chcel posledné skladby z last.fm – posledné dni nič nespomínal.

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. FrozenDog píše:

    Viem, ze to je rypanie, ale preco ste ten layout nespravili tekuto? Ten treti stlpec by sa mohol pri zmenseni sirky viewportu krasne ukladat pod druhy…

  2. rony píše:

    ved to je web co sa nastavuje podla sirky okna.
    je to prevzaty nejaky layout len premalovany, ja som sa v sablonach wp prd vyznal a aj teraz ma pri pohlade na tie fajly mrazi ;-)
    takze som zakladnu skeblu ponechal ako je.

  3. FrozenDog píše:

    Aha, takze wp… Nevadi, inak je to v pohode, klasika ronystyle :)

  4. Keff píše:

    Proboha, nikdy bych si nemyslel ze takovy racionalni clovek jaako ty bude pouzivat lightbox. Vzdyt je to plivnuti na uzivatele, ja si chci prohlednout fotku, ne se divat jak stranka ztmavne (2 vteriny), ramecek se rozsiri dolu (1 vterina) a do stran (1 vterina) a po pouhych 4 vterinach jsem konecne oblazen pohledem na fotku…
    Ok, fotka je tam, kde je dalsi? Klik, vzuuuuuuum vzuuuuum. Jupi, ani jsem pritom nestihl usnout.
    Chapu ze napoprve vypada Lightbox uzasne, ale zkusil sis v nem nekdy prohlednout galerii? po treti fotce jsem nadaval a po pate radsi vynul JS a klikal klasicky do noveho tabu, a uvazuju o tom ze si lightbox.js pridam do adblocku.

  5. rony píše:

    [4] mne sa lightbox v istom zmysle paci. prave preto, ze: otvorenie stranky v Coppermine trva dlhsie :)
    suhlasim s tebou. je to aj vec nastavenia.

  6. rony píše:

    [4] mimochodom: klikni v pravom stlpci na ine.sk na fotku. Potom prejdi mysou po fotke – zobrazi sa NExt Previous. Nehovor mi, ze toto je nevhodny sposob ako prelistovat sa fotkami zasa ;-)

  7. keff píše:

    [6] To znam a libi se mi to, ale v galeriich kde maji fotky ruzne rozmery (vetsina) se opet ceka nekolik sekund na zmenu velikosti ramecku.
    Srovnej napriklad SimpleViewer, vim ze je flahovy a musi se otevrit samostatne, ale ten prohlizeni resi s mnohem mensim zdrzovanim.

  8. keff píše:

    [6] To znam a libi se mi to, ale v galeriich kde maji fotky ruzne rozmery (vetsina) se opet ceka nekolik sekund na zmenu velikosti ramecku.
    Srovnej napriklad SimpleViewer, vim ze je flahovy a musi se otevrit samostatne, ale ten prohlizeni resi s mnohem mensim zdrzovanim. Viz http://www.airtightinteractive.com/photos/

  9. Keff píše:

    Omlouvam se za doublepost, a jeste abychom si rozumeli: Lightbox s vypnutymi animacemi mi prijde jako idealni reseni spojujici rychlost s tim ze lze zustat na strance. Vadi mi ty animace.