Funkcia zmeny znelky vo Viste

Funkcia zmeny znelky vo Windows Vista bude zrejme najpopulárnejšou operáciou v novom operačnom systéme. Redakcia predpoklada vznik tisícoch webstránok venovaných tejto funkcií. Po pol roku až roku vznikne samostatné odvetvie „blboware“, ktorý bude ponúkať túto jednoduchú operáciu masám.
Podľa živě: Znelka vo Windows Vista zrejme nepôjde zmeniť

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. OttY píše:

    blboware bude nosnou záležitosťou pre tunning Windows a všetky dobré tweakovacie softy by to mali ovládať. Snáď to v Redmonte stihnú, kým bude vydaný oficiálny release Visty.

  2. Jozef Benko píše:

    Aj tak je Vista len nepodarenou napodobneninou Mac OS X. :)

  3. 21 píše:

    Veľmi múdro! Vista je skutočne iba napodobenina MacOS. A keby len to! Celá vec sa má tak, že MacOS je napodobeninou systému Vega989, ktorý ovláda generátory lásky na lodiach flotily vesmírnych ľudí, ktoré krúžia nad našou planétou. Problémom je akurát iPod, pretože ním zlí ještírkové ovládajú ľudí, ktorí si toto zariadenie sami dobrovoľne(!) kúpili. Pomocou špeciálneho algoritmu implementovaného do firmware sa do hláv cez sluchátka šíria negatívne vibrácie nízkej hrubovibračnej energie, ktorá nás uvádza do ovládacieho „loutkového“ stavu. Takže pozor!

  4. Bolek píše:

    Ani ked si das pozor tak to nepomoze, pretoze neuniknes podprahovym spravam vo forme subliminálnej reklamy, podobne ako to odhalili pred casom v TV nova;-)
    http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=427

  5. dusoft píše:

    A MacOS je iba napodobeinou NextSTEP atd atd.

  6. tom píše:

    Slovo znelka ma naozaj rajcuje.

  7. emmacore píše:

    [3] Astar Seran rulez da Universe!