Vyznamenať vodiča tanku v Budapešti

Najprv som to zachytil na pol ucha. Potom som to počul znovu a viac. Starší pán riadil v Budapešti *medzi ľudmi* {známejšie video s pohľadom zhora} a zvládal to doslova bravúrne. Kto na vojne videl tank z bližšia, tak má rešpekt ku kľučkovaniu medzi ľuďmi.
Pozerám na to video a doslova to vo mne vyvoláva vzrušenie. Perfektná akcia, úžasné. Ani narežírovaný program v deň pripomenutia maďarskej revolúcie a v kontexte s protestami v Maďarsku by nebol lepší od tohto.
Priživil sa na tom koniec koncov aj Slota (a viditeľne to tiež dobre využil pre zlepšenie imidžu).
Asi ste počuli, že vodiča tanku neskôr polícia „zobrala“. Tak alebo onak, ten človek sa zrejme pre veľkú časť Maďarov stane národným hrdinom :-)
Na koniec najdlhšie video s tankom :-) a tým dokumentujem, že v dnešnej dobe sa síce o udalostiach dozvieme z rádia, tv či novín ale nakoniec si dokumentáciu z miesta činu pohľadám aj sám na YouTube a mám z nej dokonca vyšší pôžitok :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. sys.admin píše:

    to najdlhsie video:
    „This video has been removed by the user.“
    skoda, uz som sa tesil….

  2. rony píše:

    [1] to bolo najlepšie :-( tlacili tam napr. nakladak po ulici…

  3. sloper píše:

    mrkol som na ten „pohlad zhora“ – hm… ja by som povedal, ze vodic tanku bol lahkovazny hazarder, ktoremu bolo v tom case asi jedno, ci niekoho prejde alebo nie…

  4. dusoft píše:

    ANo, Slotovi konecne vyslo: „do tankoch na Budapest“. Akurat ten kreten nepredvidal, ze ten tank povedie nim nenavideny Madar a tanku po zopar metroch dojde palivo.
    .
    Celkom vtipne, jak tam praskne ta reklama na pol ceste.

  5. emmacore píše:

    No, skor by som ho dal zatvorit, magora.

  6. rony píše:

    preco? je mortalita tanku vyssia ako auta? :)