Nové Panasonic LUMIX DMC-FX33, FX55 a FZ18

Na jeseň pripravil Panasonic tri nove fotoaparáty: LUMIX DMC-FX33, FX55 a FZ18. Oficiálne ich predstavuje dnes. Dva sú maličké tenké kompakty a jeden má klasický mohutnejší vzhľad.
Všetky tri fotoaparáty sú vybavené technológiami uľahčujúcimi používanie, ktoré si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.



* FZ18 má 18násobný optický zoom
* FX55 a FX33 sa líšia navonok líšia vo veľkosti displeja
Zaujímavosťou je fotenie do širokoúhleho formátu, čo jasne ukazuje kam foťáky mieria: k premietaniu na 16:9 televízoroch napr. prostredníctvom prezentácii na DVD.
Takže vaše albumy už budete rodine ukazovať na domácom kine :-) Rýchlo starým rodičom kupujte plazmy a DVD prehrávače :-)


Panasonic LUMIX DMC-FX33:
* Testovanie Panasonic Lumix DMC-FX33 začína
* Prvé pokusy s Panasonic LUMIX DMC-FX33

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. czechian píše:

    FZ18 je další zajímavá EVF od Panasonicu, kterou zabíjí zoufalý nepoměr mezi velikostí čipu a počtem bodů. 8Mpix na 1/2.5″ čipu znamená zase zoufalou kvalitu obrazu při vysoké citlivosti. Přitom má slušný objektiv a plno výborných funkcí. Třeba taková Face Detection je mnohem přínosnější, než O.I.S. Zákazníky by už ale Mpix mělo přestat zajímat, protože nic jiného, než velké soubory a nekvalitní obraz, nepřinášejí.

  2. sloper píše:

    [1] O kolko percent je teda face detection prinosnejsia ako o.i.s? Prezradis nam?
    Polozil som ti nezmyslenu otazku, pretoze pises nezmysly… Predpokladam, ze asi vies, aky vplyv ma face detection a aky ma o.i.s, to nezmyselne vyhlasenie je platne mozno pre teba konkretne, ale ako obecne ponate je do neba volajucou blbostou.

  3. Ján Pavlík píše:

    Nehnevajte sa, ale suhlasim, ze panasonic dost sumi.