OrangeClick útočí na mladých

Keď nevieš kam s marketingom, zameraj sa na mladých. Zaútoč na ich nehynúcu snahu tak sa odlíšiť, že sa táto snaha stane unifikujúcim prvkom.


Orange si namiešal farby a namaľoval tagy na stenu, pridal k tomu copatú čučoriedku plnú vzdoru (proti čomu?) a dávka marketingového odlišovania je na svete.
OrangeClick je predplatená karta. V čom je zaujímavá? Okrem marketingových kalerábov už vlastne ničím. Chce si vybudovať komunitu „ty nemáš click? tak kým si ho nekúpiš, nebudem ti volať“ alebo „kúpme si všetci click, bude to lacnejšie“. Realita je asi inde – vždy keď za niečo platíme, nikdy to nebude lacnejšie :) Lacnejšie v telekomunikačných službách je IBA ekvivalent pojmu „bezplatne“. A to myslím tak, že naozaj ZA NIČ.
Práve dnes som ako puk čumel na billboard poskladaný z dievčinky a pomaľovanej steny – premýšľal som o cieľovej skupine a krútil hlavou.
Takže so SIMkou OrangeClick si za tri koruny zavoláte len a iba s majiteľom SIMky OrangeClick.
Ostatné siete sú za deväť korún a to vrátane domáceho Orange.
Mám to povedať na rovinu? Veď vám to už prebleslo hlavou, bol by som iba otravný papagáj…

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. alian píše:

    podla mna ma Orange po dlhej dobe konecne dobru reklamu (alebo az moc mam rad Prodigy) a po vyse 6-7 rokoch sa da za urcitych podmienok vyhodne volat aj z Primy

  2. rony píše:

    [1] ako som pochopil podmienky, Primu si prevexlujes na tu tinezersku blbinu ale potom mozes volat len v ramci majitelov blbiny za mensiu sumu. a vsade inde za 9.

  3. OttY píše:

    No, pozor, hovor z blbiny je vyhodnejsi oproti Prime aj pri volaniach do T-Mobile a asi aj T-Com. Takze nejde len o komunitu. Este ma zaujima, aj ci aj pri blbine bude kredit platny 2 mesiace ako pri Prime?

  4. Harrison píše:

    Je mi z podobnych akcii na zvracanie…co je to za svet, v ktorom zijeme?

  5. zverz píše:

    [3] clanok: http://mobilmania.sk/Operatori/AR.asp?ARI=7018
    Dobity kredit mensi ako 100 Sk na blbine plati 1 DEN…fakt.
    http://www.orangeclick.sk/sk/pomoc/otazka.xwp?faq_id=platnost-kreditu
    [all] cela ta rebelska reklama mi pripada, akoze nevaz se, odvaz se, a bojuj proti konzumu este vacsim konzumom, ale nech je od orange :)
    Vyhodu tejto karty vidim akurat pre ludi, ktori posielaju kvanta smsiek, z web brany su za 0.90 Sk.

  6. sure píše:

    je tvoja vec za co si kupis CLICK :) [odpoved rodica?]

  7. rony píše:

    [6] je tvoja vec, ze do dospelosti vstupujes s menom na indexe neplaticov Orange :-)