fring – (nielen) Skype pre iPhone

Začala skutočná sranda. Pre iPhone bola uvoľnená prvá verejná verzia klienta fring, ktorá ovláda niekoľko najznámejších IM sieti a Skype vrátane telefonovania. Keďže ide o čerstvú novinku, tak to aj tak vyzerá. Takže bežte si nainštalovať fringcubator z fring.com :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. emmacore píše:

    Konecne som si ohmatal iPhone a porovnal s mojim HTC Touch. iPhone je najlepsie ovladajuci sa telefon, aky som kedy drzal v ruke. Vsetko je tam uplne intuitivne. Chalanisko, ktory ho ma, si vsetky veci (wi-fi, GPRS, synchronizaciu) nechal nastavit od ich pocitacoveho cloveka a tvrdil mi, ze mu to bez problemov synchronizuje aj Outlook na PC. Surfovanie cez iPhone je jednoducho vyborne, neporovnatelne s akymkolvek inym handheld zariadenim. Displej je tiez vyborny. No, pockam na WM 6.1, uvidim, ake nove zariadenia pridu na trh. Pripustam moznost, ze niekedy prejdem na applacky produkt ;-)

  2. rony píše:

    [1] prave o tom ovladani hovorim, ze je excelentne. A rovnako pripustam, ze toto prave rozhybe aj ostatnych aby robili taketo veci.
    Mozno koncom roka uz bude realitov dalsi model iPhone, uz bude oficialny „trh“ s aplikaciami a potom sa to nebude dat zastavit :-)
    Trochu som zvedavy na android ale vyzera to s nim dost blede (ziadny HW nikto este nepropagoval, ze je v predaji).
    U iPhone si musis zvyknut len na to, ze s internetom je to lepsie :-) Preto mam za posledny mesiac 4nasobny ucet za mobil :)
    Len si si nevsimol, ze to nema ULOHY :-) Trochu to zarazi ale co tam po tom :)