LG KF700 – oznámenie pre PR agentúru LG

Došlo k najhoršiemu. LG KF700 bol unesený a podarilo sa mi získať exkluzívne video unoscov.



Kto sú to frakcia Mobilnej Armády? Prečo uniesli LG KF700 a aké sú ich podmienky? Naozaj vrátia KF700? Je skutočným killerom práve KF700? Dozvieme sa o tom viac? Podrobnosti budú nasledovať.


Poznámky:
# telefón LG KF700 bol zapožičaný PR agentúrou značky LG na Slovensku. Video nie je súčasťou dohody a jej súčasťou nie sú žiadne podmienky pre publikovanie informácii o tomto telefóne či značke na týchto stránkach,
# video je natočené pomocou KF700 do jeho formátu, ktorý som pomocou freeware online konvertora dostal do AVI a základné úpravy som ďalej riešil pomocou VirtualDub s pluginom na „napálenie“ titulkov a loga do obrazu,
# nie som žiadny herec a realizoval som nápad, ktorý som nijako ďalej nerozvíjal pretože na dobre video, jeho strih či dobrý scenár treba skutočných majstrov a rozhodne nemám v pláne im konkurovať a preto buďte zhovievaví – najviac času mi zabralo jeho spracovanie.

Môže sa Vám ešte páčiť...

9 komentárov

  1. mato píše:

    good job, som sa pobavil (-:

  2. Anonym píše:

    Zo začiatku sa mi terorista zdal taký neseriózny. Ale keď spomenul tie trencle… Ja by som mu radšej zaplatil, s takými nie sú žarty.

  3. FrozenDog píše:

    Zo začiatku sa mi terorista zdal taký neseriózny. Ale keď spomenul tie trencle… Ja by som mu radšej zaplatil, s takými nie sú žarty.

  4. otty píše:

    škoda že som nemohol byť prítomný zhotovenia video záznamu

  5. dmiba píše:

    zabudol si dopisat, ze ti uniesli aj okuliare :)

  6. rony píše:

    [6] okuliare tam mam ale ine :-) preto mam take velke oci :)))))))))

  7. xthom píše:

    Akchmed z Bratislavy – veselý terorista :)

  8. eMDi píše:

    ten teflonik je vazne zaujimavy :)