Zabiť to decko je málo

[Dnes iba vtip] Pani učiteľka v škôlke pomáha chlapčekovi s obúvaním topánočiek. Obaja tlačili, ťahali ale stále sa do tých topánočiek nemohli dostať. A keď sa to konečne podarilo, tak si obaja spotení sadli, chlapček sa pozrel na topánočky a hovorí: „Pani učiteľka, my sme tie topánočky dali obrátene“.


ZabaPani učiteľka sa tiež pozrela a naozaj, topánočky boli obuté obrátene. Zachovala kľud, dala mu ich dole a znovu ich naťahovali na nohy. Tentoraz správnu topánočku na správnu nohu.
Potom sa chlapček pozrie na topánky a hovorí: „Ale to nie sú moje topánočky“.
Učiteľka si zahryzla do jazyka a miesto aby na neho zakričala „To si ty hovado nevedel skôr?“ s námahou topánočky vyzula.
Keď boli topánočky dole, chlapček hovorí: „To sú topánočky môjho bračeka. Mamička hovorila, že ich teraz budem nosiť ja“.
Učiteľka už nevedela či sa má smiať alebo plakať a znovu pomohla chlapčekovi do topánočiek. Keď mu po tej úpornej práci pomáhala do kabátu, tak sa spýtala: „Kde máš rukavičky?“.
Chlapček odpovedal: „Rukavičky mám schované v topánočkách“.
Trestný proces s učiteľkou začne na budúci mesiac.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. dmiba píše:

    jo mam fresh skolkara a ono to az tak daleko od reality nebude :)

  2. Norman Hawks píše:

    Rýpačská: radšej „súdny proces“ ako „trestný proces“…

  3. rony píše:

    [2] jo, rozoberat pointu vtipov je „rypacske“ :-) snad to nikoho v pointe nedoplietlo :-)

  4. Norman Hawks píše:

    [3] To iste nie, len použitie zaužívaného slovného spojenia tú pointu zvýrazní (nech to znie, akoby to bolo z novín). Uznávam, že to vyzerá malicherne, ale nedalo mi… Mea culpa :-)

  5. rony píše:

    [4] jo, ved chapem :) tiez som nad tym terminom uvazoval, len v tom momente ma slovo „sudny“ vobec nenapadlo :) mas samozrejme pravdu :)