Logitech Harmone One – univerzálne diaľkové ovládanie

A je to tu. Žonglovanie s diaľkovými pri pozeraní cez PopcornHour ma prestalo baviť a idem skúsiť nejaký univerzál. Mierim vyššie a je to Logitech Harmony One.
V priebehu polhodiny, ktorú mám k dispozícii som zatiaľ ako tak rozbalil, nainštaloval a nastavil aspoň pre otestovanie „aktivitu“ pozerania videa z PCH.
Najväčší problém bol zistiť model TV. Viac niekedy nabudúce, mám pred sebou ešte nejaké iné dve zariadenia, ktoré sú iba zapožičané a majú prednosť.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. bsa píše:

    keď si zvykneš na tú aplikáciu od logitechu, zistíš, že je celkom fasa a dokonca vie zistiť, že jedna vec je defacto iná iba je inak olabelovaná.
    Celkovo až na trochu ťažkopádny systém editovania a nutného full checku po pridaní/odobratí zariadení pri upgrade je to veľmi dobrá kúpa.
    Jediné na čo pozor je ten napájací adaptér (teda aspoň u 885ky) ten moc nemá rád nekvalitný silový rozvod.

  2. HoP píše:

    Tak na podrobnější zprávu o Harmony One se už moc těším. Zatím jsem se pro žádný univerzál nerozhodl, možná mi tohle pomůže :-)

  3. rony píše:

    [1] mna serie, ze pri nabijani nemozno ovladat a nemozno ani pripojit k pc. klasika dementna.
    a fakt, ze dokonale vyladenie uz teraz je jasne, ze potrebujem kvanta casu – lebo devices z databazy fakt nastavia len zaklad ale jemne prkotinky ani zdaleka. :)
    [2] vseobecne uz teraz mozem povedat, ze chce to odhodlanie odvyknut si od doterajsich – co je aj pre mna velky problem.
    Idem sa este trochu hrat – nemam zufalo cas :-)

  4. bsa píše:

    ad [3]
    nabíjanie nie je problém, ja to nabíjam asi tak raz za dva mesiace, a to vždy cez noc kedy neovládam ani neprogramujem. A defacto po prvom naprogramovaní už nepotrebujem nič extra.
    A keď potrebujem nahádzať tie „jemné prkotinky“ moc sa s tým neseriem a rovno to prepajcnem z pôvodného ovládača (ak sa to nedá v commandoch nájsť na prvý raz).
    Jediné čo je pri tom odvykaní potrebné, je zvyknúť si, že nie všetky tlačítka sú dostupné (však to by potom už nebol diaľkový ovládač :) ale že si ich treba vylistovať na displeji.
    U mňa doma je najväčšia pridaná hodnota tá, že jedným klikom zapnem to čo práve treba a potom už ovládam logicky to čo práve treba. Príklad, ovládanie zvuku je na procesore, ch+- na TV. Dokonca keď som moc veľký masochista tak s tým ovládam xbox.