iKiller za iKillerom sa valí

Často čítam o novom a ešte novšom mobile, ktorý má byť iPhone killer. Ešte častejšie sa s takým mobilom zoznamujem z prerozprávaného nadšenia internetových diskusií, ktoré nanajvýš skomoľujú papierové parametre, ktoré v prípade pripravovaných telefónov nie sú ani len na tom papieri.
Preto si dovolím akési memorandum výrobcom mobilov: Prosím, milí výrobcovia, nemusíte čo polrok ohlasovať ďalší iPhone killer. Nemusíte nám o ňom dávať vedieť mesiace vopred. Kľudne si doprajte čas na vývoj. Vyrobte iPhone killer. Hoďte ho na trh. Ak mi v priebehu roka ponúkate už tretí iKiller, niečo je niekde zle. Urobte ho poriadne a občas sa proste na ten iPhone pozrite. Neexistuje možnosť, aby ste nevideli ako INAK tie Vaše „killery“ fungujú.
V tomto prípade pochybujem, že synonymom INAK je slovo lepšie :)
Viete, čo je iKiller? iPhone killer je telefón, ktorý mňa presvedčí, že iPhone už nechcem. Telefón, ktorý si jedneho dňa v jednej predajni raz kúpim.
Kľudne mi dovtedy ponúkajte svoje telefóny, zaujíma ma to. Avšak mám na ne dva pohľady: vymení môj iPhone? Netreba zúfať, že sa to nestane. Druhý pohľad: je to dobrý telefón aspoň pre niekoho? Až tu je negatívna odpoveď tragédiou :)
V podstate to platí aj na nadšencov, ktorí vrnia blahom nad marketingovými sondami púšťanými mesiace pred vydaním nového modelu. Nemám rád hodnotenie z papierových parametrov ale ak aj tie papierové parametre neexistujú…
Idem si dať čokoládu…

Môže sa Vám ešte páčiť...