Slovensko sa dočkalo: koncom júla sa začne predávať 3Gs

Poker oboch operátorov prešiel do roviny zverejnenia dátumu začiatku predaja. Orange dnes vydal túto stručnú informáciu: 31. júla sa začne predávať 3Gs s ponukou nezmenených paušálov ako pri 3G. Vzápätí zareagoval T-mobile s uvedením toho istého dátumu. Je to týždeň pred ohláseným termínom. Očakávam ešte povinné marketingové tančeky spojené s menením cien dotovaných prístrojov, možno aj úpravy v paušáloch alebo rôzne tie finty typu „máte 3G, dokúpte si 3Gs“.
Samotný 3Gs je vynovený 3G pričom mám pocit, že je to spojenie dvoch aspektov – zámena komponentov za výkonnejšie pretože proste trh ich ponúkol za rozumnú cenu a toto vynútené zamenenie vyústilo v oznámení „nového“ modelu. Zároveň sa zrejme s takýmito parametrami preklenieme k nejakému ešte len pripravovanému modelu, ktorý pôjde so zmenami ešte ďalej – to sú však len dohady. Vie sa len to, že určite už existuje.
Rozhodnutie kúpiť 3Gs je na každom. Spokojný budete aj keď vydržíte s terajším 3G ale ak vás nebude bolieť posunúť 3G do rodiny, tak si kľudne 3Gs kúpte – výhody určite oceníte. Takže všetko je len o ochote investovať :)

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. OttY píše:

    som zvedavý na cenu bez viazanosti a prvé recenzie reálnych užívateľov v našich končinách. Cenovku bez viazanosti odhadujem kdesi okolo 18 tis. slovenských